Evet 1 kez kullandım iğne yapılmadı kist olduğu için ara verdi doktor cyclo prognova kullandım daha sonra kontrole gidemedim yumurta çatlamamıştı şimdi de gitmek istemiyorum biraz akışına bırakmak istedimBen hatemde M. Fethi Güçer e gidiyorum canım memnunun. Klomene yeni mi başladın sen
Hoşbulduk canım 1 kez klomen kullandım daha yeni başladım tedaviyeHoşgeldin canım
Hangi aşamadasın ?
Hoşbulduk canım 1 kez klomen kullandım daha yeni başladım tedaviye
Peki o doktor nasıl bir tedavi yöntemi uyguladı sana ve sorunun neydi canımEvet 1 kez kullandım iğne yapılmadı kist olduğu için ara verdi doktor cyclo prognova kullandım daha sonra kontrole gidemedim yumurta çatlamamıştı şimdi de gitmek istemiyorum biraz akışına bırakmak istedim
Yok aşılama yapılmadıAşılama mı cnm ?
Peki o doktor nasıl bir tedavi yöntemi uyguladı sana ve sorunun neydi canım
Yok aşılama yapılmadı
Yumurtam çatlamadığı için klomen verdi doktorKlomen ne için kullanıyorsun ?
Aşılama mı tüp mü ?
Her ikinize de canım
Yumurtam çatlamadığı için klomen verdi doktor
Yok canım ben 1 yıllık evliyim tedaviye başladı doktor bu ilacı verdi daha aşılama ya da tüp bebek demediAşılama da kullanmıştım bir defa
Sen tüp bebek için mi kullanıyorsun?
Hayırlısı olsun inşallah bebek olur hemenCanım benim polikistik over düzenli adetlerim
Başka bir şey yok
İlk deneme
İğneler ile büyütüldü yumurtalar
Kontrollere gittim haftada 2 defa
Sonra toplandı ve donduruldu
Transfer dün oldu
Yok canım ben 1 yıllık evliyim tedaviye başladı doktor bu ilacı verdi daha aşılama ya da tüp bebek demedi
İnşallah canımHayırlısı olsun inşallah bebek olur hemen
Evet daha çok yeni başladık tedaviyeEvet ilaç denemesi ilk deneme
Sonra çatlatma iğnesi aşılama
Evet daha çok yeni başladık tedaviye
Göğüslerim çok ağrıyor birde sabahları bulantım oldu bir iki gündür adetime de 4 gün var acaba olabilir mi klomeni kasım ayında kullanmıştım onun etkisi midirİnşallah canım
Başka soru varsa cevaplarım
32Kaç yaşındasın?
Göğüslerim çok ağrıyor birde sabahları bulantım oldu bir iki gündür adetime de 4 gün var acaba olabilir mi klomeni kasım ayında kullanmıştım onun etkisi midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?