korkutmayın beniiiiiiiiiiii
Acıyo mu :18::18::18:kötümü?:18::18::18::18:
Allahım bu cilemizi sonlandır hayırlı evlatlar verrabbimm
rahimden sanırııım tatlım ya bizim ebryıoda güzel di ama olmadıııı bebiş gittti
korkutmayın beniiiiiiiiiiii
acıyo mu :18::18::18:kötümü?:18::18::18::18:
Allahım bu cilemizi sonlandır hayırlı evlatlar verRabbimm
canim era testi dedikleri bumu.
canım işte şimdi era testi çıkmış çok yeni daha pek bilinmiyor her yerde yapıyoor
biz tüp bebek sonrası hoca ile görüşmeye gittik dedim hocam öncesinde neler yapıla biliyosa yapalım maddi manevi tükendik o da bu testi önerdi zaten tek embryonun şansı % 30 muş senin tek embryo muydu
yok tatlım o farklı bunun adı oho x 10 muuş
acıyomu yarın akşam anlatrm sizeeee :18::18::18::18::18:
Ah neler çekiyoruuuz
Yavruuum gellll annen seni çok seviyoooor
canim amin insalah bitir bu cile,anatomi anestezi verirler sana demi.
canim amin insalah bitir bu cile,anatomi anestezi verirler sana demi.
amin canimbu yaşta bu kadar çilee Allahım duy sesimiziiiiii
Alah'ımmm sen bu çileye son ver insallahhhhhh
canım işte şimdi era testi çıkmış çok yeni daha pek bilinmiyor her yerde yapıyoor
biz tüp bebek sonrası hoca ile görüşmeye gittik dedim hocam öncesinde neler yapıla biliyosa yapalım maddi manevi tükendik o da bu testi önerdi zaten tek embryonun şansı % 30 muş senin tek embryo muydu
[ı]birde tüp bebek %60 derlerr[/ı]
yok canım onu özeller diyo bak benim ebryoya ebryo doktoru dediki güzel demiyorum çok güzel öyle olduğu halde şans %30
ebryo daha kötü olunca şans daha düşük benim artııık 2 tane konulacaaak ikizleriiim geleceeeeek
amin canim
yok canim 4 du
ooff %30 az asılama gibiii :26::2:
Allahım gerek kalmadan ver bize bebeklerimizi rabbimmmmm
birde tüp bebek %60 derlerr
vallaa gidince soracam canım sadece orayı uyuşturular belki doktora detayları sormayı unuttuum kafa o gün çook doluyduuu
yok canım onu özeller diyo bak benim ebryoya ebryo doktoru dediki güzel demiyorum çok güzel öyle olduğu halde şans %30
ebryo daha kötü olunca şans daha düşük benim artııık 2 tane konulacaaak ikizleriiim geleceeeeek
of ne bileyim ya her sey ksmet isde,insalah son denememiz olur :
4 MÜÜÜÜ SEN ÖZELDE YAPRDIN O ZAMAN YASAK DEVLETTTE BENİM İLK DENEMEDE 2 YDİ YAAAA İŞTE rabbim versin inşalllaHDOKTOOR VESİLEEE
amiiiiiin inşallllaaahhh yaaaa
oofff hastane lafı bile ürkütüyo artık benii
Rabbim nolur gerek kalmadan ver bize evlatt
4 MÜÜÜÜ SEN ÖZELDE YAPRDIN O ZAMAN YASAK DEVLETTTE BENİM İLK DENEMEDE 2 YDİ YAAAA İŞTE rabbim versin inşalllaHDOKTOOR VESİLEEE
aynen yaaa fobi oldu bende
oofff hastane lafı bile ürkütüyo artık benii
Rabbim nolur gerek kalmadan ver bize evlatt
aynen yaaa fobi oldu bende
insalah ya artik hic bi tedaviye gerek kalmadan olsun.
ama ben onlara cok kzyorum zaten 4 tanesi tutmusdu hepsini transfer etdiler.hic dondurulmus kalmadi
hele kadın doğumun kapısına gelince bayılcak gibi oluorumaglaya aglaya deliriyorum :18:
TEDAVİ OLUNCA SIK SIK ULTRASON VARRR IYYYYY bide yumurta görünsün diyeee detaylı bakıyoooomilllet senede bi kez kontrole gitmeye off diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?