infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Evet yaa ben de öyle duymuştum... Inşallah yaaa ama daha günüme var çıkar mı kiii???

Ayy inşallahhhh 15 aydır bekliyorumm inşallah gelmiştir yavrum.. Beklemiyim mi yani bi kaç gün daha...

CrystalDoll ******* ****** 10 Mart beklemede
3 gün var belirtin varmı cnm da?

slm calar benim kırmızlar geldi dedim damla damla anca 2 4 damla ancak geldi pembe gibi kahve gibi ped koydum ama yok delircem eger bugün sökülmezse test alsammı kii

CrystalDoll ******* ****** 10 Mart beklemede
3 gün var belirtin varmı cnm da?

Demiştim ya kız sana göğüslerim cok acıyo dokunamıyodum daha hastalığıma 1 hafta var ama deniştimmm sen de bana adet belirtisidir takılma demiştinnn.... Yine de takılmak istemiyorum korkuyorum yaaa :26::26: vücudum son 1 haftadır bi tuhaf yüzüm gözüm hep sivilce döktü ve karnım kasıklarım bi tuhaf ara ara sızlamalar oluyo... Yumurtladığımdan beri de adet olacakmışım gibi ağrılarım var kaç gündür adet sancısı gibi sancıya uyanıyorum ama gelen giden yok henüz... Bilmiyorum yaa sogan kürü yapıyorum ya ben ona yormustum aslında hepsini ama bugun ovulasyon testini öyle görünce sok oldum resmen... Içimden bi ses dürttü sanki beni...

slm calar benim kırmızlar geldi dedim damla damla anca 2 4 damla ancak geldi pembe gibi kahve gibi ped koydum ama yok delircem eger bugün sökülmezse test alsammı kii

Benim ablamin oyle oldu kuzum pembe pembe gelmis bi kac gun ama hamis kalmis meger bence hemen test yap

Evet yaa ben de öyle duymuştum... Inşallah yaaa ama daha günüme var çıkar mı kiii???

Ayy inşallahhhh 15 aydır bekliyorumm inşallah gelmiştir yavrum.. Beklemiyim mi yani bi kaç gün daha...

ayy haydi 6. hamisimiz sen ollllllllllll
iyi haberler duymak istiorum bugün nedensee

Sen bi gebelik testi al yap canim genede

Sen bi gebelik testi al yap canim genede
Ayy var evde canım başına gidip gidip geri geliyorum ama yarın sabah yapmayı düşünüyorum... Ya bi de erken ya daha normal adet tarihime var acaba çıkar mı yapsam onu düşünüyorum... Ne dersiniz yaa....

ayy haydi 6. hamisimiz sen ollllllllllll
iyi haberler duymak istiorum bugün nedensee

İnşallahhh yaaa .... Rabbimmmmm duy sesimiziiiiii.... Kızlar Meryem süresi okuyun ve de Ali İmran süresinin 38.ayetini inşallah Allah'ın izniyle olcak..... Ben hergün okuyorum 2 haftadır.. Inşallah Rabbim duyacak sesimizi...

''künfeyekün '' ol de olsun rabbim cuma hürmetineeeeee

sen daha 1 bucuk yıllık evlisin yenisin ama biz ilk 2 yıl istemedik
simdi 1 yıldırda olmuyo cevre baskısı öldürdü beniiiiiiiiiiiiii
1bucuk yillik ewliyim ama cewre baskisi benide bulatiyo her goren bebek soruyo o kadar cok bunaldim ki artik

20nin uzerindeyse dgerin testte cikiimus hayatim sen bilirsin genede

''künfeyekün '' ol de olsun rabbim cuma hürmetineeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…