anladım canım iyi geldin ya sonunda o yeter eee naptın bakalım kocan gelmiş herhalde canım gözün aydın bol bol hasret giderin emiii bende çok yaşıyorum ayrılık duygusunu benimkide arada şehir dışına çıkıyor iş için yeri geliyor 2_3 ay gelmiyor zor yani bilirim bacım
hatunlar nasılsınız benm bugun hormon tahlıllerm cıktı lh hormonm yuksek cıktı malesef dogal gebe kalamm bu ay testere dıslı aslan pencesı kuru yapacm olmazsa öbür ay dondurulmuş embriomu denicemm moralm bozuk kızarrr
yaaa hiç sorma gülüm benimki elimden aldı biliyi işi varmış biraz bende aniden çıkmak zorunda kaldım ama geldim geri seviyom sizi kız sizsiz yapamam artıkın ben yaaaaaaa
anladım canım iyi geldin ya sonunda o yeter eee naptın bakalım kocan gelmiş herhalde canım gözün aydın bol bol hasret giderin emiii bende çok yaşıyorum ayrılık duygusunu benimkide arada şehir dışına çıkıyor iş için yeri geliyor 2_3 ay gelmiyor zor yani bilirim bacım
saqolasin canim benim.oyle zor ne yapalim.coluk cocuk olsa belke kafamiz karisir vakit tez gecer.
Allah yar ve yardımcımız olsun insallahhhh
insallah evlatlarımız olur hayırlı zamanda hayırlısından canımmmmmmm
inşallah canm bnm bakalm artık bu ay onu denıcemayy ayrılıkk zor olmuyormuuu
üzülme tatlım insallah düzelir,vesile olur aslan penceside insallahh canımmmmm
saqolasin canim benim.oyle zor ne yapalim.coluk cocuk olsa belke kafamiz karisir vakit tez gecer.
insallah canim amin her seyin hayrlisini versin rabim
inşallah canm bnm bakalm artık bu ay onu denıcem
hayırlısıııı evettttttttttttttt
insallah sifa olur cnm bizlerede yaz bakalım bilgilenelim
insallah canim amin her seyin hayrlisini versin rabim
Allah yar ve yardımcımız olsun insallahhhh
insallah evlatlarımız olur hayırlı zamanda hayırlısından canımmmmmmm
hayırlısıııı evettttttttttttttt
insallah sifa olur cnm bizlerede yaz bakalım bilgilenelim
aynen canım bende hep aynısını söylüyorum napalım bizimde kaderimiz böyleymiş hakkımızda hayırlısı inşallah olur bizimde birgün
kızlar ben çıkıyorum yaa ayrılmak istemiyorum sizden ama eşimle ilgileneyim biraz hiç bakmıyon bana deyip duruyor öpüyorum sizleri dua edin bakalım ne olack yarın gelişmeleri yazarım size gelince
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kürümü soruyosun canm testere dişli aslaan pençesi ben hormon düzeltmek için yapıcam günde 2 kez yemeklerden 2 saat sonra yapılıyomus 1 tutam ot 1 bardak suda 10 dk kaynatılıp suzup ılıyınca içiyomuşsun canm adet düzensizliginede iyi geliyomus agrılı adet olanlar içinde iyiyms
insalah olur.rabim ol de olu verir.
kızlar ben çıkıyorum yaa ayrılmak istemiyorum sizden ama eşimle ilgileneyim biraz hiç bakmıyon bana deyip duruyor öpüyorum sizleri dua edin bakalım ne olack yarın gelişmeleri yazarım size gelince
:13::13::13::13::13::13: :127::127::127::127::127::132::132::132::132::132::132::118::118::118::118::118::118::118::123::123::123::123::123::123: :13::13::13::13:
harikaaa amiiiinnnnn:))
kocani ihmal etme.bizde seni cok seviyoruz,opuyoruz.kendine iyi bak iyi haberlerini bekliyor olacaz.
:13::13::13::13::13::13: :127::127::127::127::127::132::132::132::132::132::132::118::118::118::118::118::118::118::123::123::123::123::123::123: :13::13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?