• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İbsallah tez vakitte bebegine kavusursun canim ben hala adet olmadim ve dun bugun gece ruyamda bana hamilesin diyirlar kafayi yiycem :43: sokturucu verdi doktor kullandim hala olmadim

kaç gün kullandın söktürücüyü 6gün ilaç kullanıyorsun 6 gün geçiyor adet oluyorsuun

Son düzenleme:
Selam kizlar tup bebek 1 adet embriyo transferi yapildi. Su anda teknik olarak hamileyim insallah tutunur bebegim lutfen dualarinizi eksik etmeyin... bir de dua ogrendim paylasmak istiyorum rabbim kabul etsin...
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil'l-hayr... rabbim! Kolaylastir zorlastirma, rabbim hayirla sonuclandir.. . Amiiiiinnnn...

inşallah canım 12 gün sonra güzel haberler veririsin :46::46::46: dualarımız kabul olurr inşallahhh:16::16::16::16:

1 yıldır korunmuyoruz :16:
Aöa olmadı nedense:52:
Dr.bi sorunda yok dedi:14:
Asılama da negatif:5::5:

Hayırlısı olsun canım.
Bende geçen ay aşılama yaptırcaktım. Ekim ayında çektirdiğim rahim filminde bir sıkıntı çıktı. Salı günü yeniden film çektirdim. Şükür film temiz çıktı. Ama filmle beraber adet kanamam başladı. Şimdi bu ay kendi halimizdeyiz. Öteki ay ki adette doktora gidicez bakalım aşılama mı yapılacak yumurta takibi mi?
Bu ay hayıt hapına başladım. Inşallah doğal yolla olur..

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için. kendimi tüp bebek fikrine o kadar alıştırmışım ki üzülmedim adet olduğuma :) bunda da varmış bir hayır deyip bekliyorum. bakalım beni neler bekliyor bundan sonra. inşallah rabbim yüzüme bakar da bir an önce kurtulurum şu sıkıntıdan. önümde bilinmez bi boşluk var. doktora gidip görüşene kadar da böyle olacak sanırım. beni ne bekliyor hiç bilmiyorum ve korkuyorum. çok korkuyorum

senin bir çocuğun var yanılmıyorsam değil mi? 2. mi olmuyor?

Amin inşallah. Sen ne kadar zamandır bekliyorsun meleğini..

Hayırlısı olsun canım.
Bende geçen ay aşılama yaptırcaktım. Ekim ayında çektirdiğim rahim filminde bir sıkıntı çıktı. Salı günü yeniden film çektirdim. Şükür film temiz çıktı. Ama filmle beraber adet kanamam başladı. Şimdi bu ay kendi halimizdeyiz. Öteki ay ki adette doktora gidicez bakalım aşılama mı yapılacak yumurta takibi mi?
Bu ay hayıt hapına başladım. Inşallah doğal yolla olur..

Insallahhh bizlerinde olur:16:

günaydın tatlımm hayrlı pazarlar olsunnn:16::16::16:

Nasılsın bebeğim:16:
Hayırlı pazarlar:16:

Ben pazarımı,alısverişimi yapayım kızlar görüşürüz:3::3:

İnşallah yeneceğiz infertiliteyi. Allahım hayırlı evlatlar nasip eylesin isteyen bekleyen herkese....

Back
X