- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
beğendim tabi bir bebikim olur ömrüm vefa ederse yine gelicem.o zamanda görüşürsek senide bebeğinide görmeye ggelirim .
ayy insallahhh hayali bile cok güzelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğendim tabi bir bebikim olur ömrüm vefa ederse yine gelicem.o zamanda görüşürsek senide bebeğinide görmeye ggelirim .
esesimmm inanırmısınn bendee bugün kocişee alanyaya gıdelım yazın dedimmmmmmmsen önce hamile kaldaa gideriz diyo odaaa pehhh
gel katıl sende muhabbete kuzumnezamndı senın gunun inşallah bebiştirr kızzzz
![]()
gelinn bebeğimmm tatil yapalımm denize girelimm
insallah yaza göbişlerimiz koskocaman olurrrrrrrr
haydi hayırlı haberlerle gellllllllllllllll
![]()
ben hep burdayım demi
ama bağımlılık yaptınız anem
Ben 2 gun adet gordum 6 gün önce ama işte ne bileyim![]()
Tuafim bugün psikolojikmende çizgi film izlerken bile duyduygulandim hep tom jeryy den dayak yiyor kedi fareden dayak yermiymis yahu![]()
inşallaahhh bebegimmmmmmmmmmmmmmkızzz bu aleynaa hamileee galiba sen ne alemdesın esesım gunun geçermiydi hiç ayyyy sendee hamileee olmayasıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
Hayırlısı olsun ama inşallah benden once sen gelirsin hayırlı haberle kuzumm![]()
ayy insallahhh hayali bile cok güzelll![]()
inşallahh topluu hamiş kalırızzzzzzzzzz![]()
inşallaahhh bebegimmmmmmmmmmmmmmkızzz bu aleynaa hamileee galiba sen ne alemdesın esesım gunun geçermiydi hiç ayyyy sendee hamileee olmayasıııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
dilindeki dua olsun
Hayırlısı olsun ama inşallah benden once sen gelirsin hayırlı haberle kuzumm![]()
Ay ne kadar güzel olurr hayali bile süper hadi kizlar hamilelige el ele :)
Ağzin bal yesin sekerimm . İnşallah hepimiz hamileyizdir![]()
bencede hamile midem bulanıyor diyor ..
yok cnm geçer benim bat karmaşık kasımdan beri
ben hamile değilim ama cnm sivilce,bel ağrım adet :26:
hadi inşallah ıyı haberler verın kuzum..ben adetlıyım suann
kızz onlara takılma onlar hamılelık belırtısıde olabılıyormuşşş
showda kuzeyın oğlunu ızlıyorum göbek atıyorum bı yandan buralarıı sewmedımm gönlümmm oradaaaaaaaaaaaaa![]()
hadi inşallah ıyı haberler verın kuzum..ben adetlıyım suann
kızz onlara takılma onlar hamılelık belırtısıde olabılıyormuşşş
showda kuzeyın oğlunu ızlıyorum göbek atıyorum bı yandan buralarıı sewmedımm gönlümmm oradaaaaaaaaaaaaa![]()
Kizlar sizde böyle kasık ağrısı yasadiniz mi ? Felaket igne batiriyorlar sanki![]()
kuzeyin oğlu gelmişti geçen yıl ,aşkla gitmiştik aşk şarkıları dinlemeye harikaydıııııııııııııı
![]()