• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canlar yarin görüşürüz insallah uyku bastırdı agirdan saatt 2 ye geliyor anammm sabah erken kalkacagimm :( hepiniz opuldunuz hayırlı cumalar Rabbim dualarimizi kabul etsin selam dua ve Allah aşkı ile kalin ...

Son düzenleme:
inşallah cnm benım..sen ne kadarlık evlıydın sorun neydı sızde cnm..bende Avrupa yakasındayım cnm..sormaa yaa yagsında mıkrop kırılsın ortalık hastalıktan gecılmıyr..

Ben 5 yıllık evlliyim son 1 yıla kadar korunmuştuk.. 1 yıldır istiyorduk ama olmadı hep ben gidiyordum hastaneye biz kadınlar hep böyledir yaa.. sonra eşim dedi sen gitme belki sorun bendedir dedi.. beraber eşim için doktora gittik test verdik ve sperm sayısı 1,5 milyon çıktı hareketli hiç yok.. beynimizden vurulduk o günden 1 ay oldu sonucu öğreneli.. sayısını artıırıcı haplar keçiboynuzu incir ne var ne yok tüketiyoruz birde kilo yaptı bukadar enerjik şeyler yemek :) allahtan hayırlısı ay sonu tekrar sperm öğreniği verecek eşim.. bakalım artış ve hareketli varmı diye... allah büyük bekliyoruz cnm..

sizdeki sorun neydi cnm ?

günaydınn kızlarr yine kabuslara başlayarak uyandıkkk kızmızılar geldi malesef :50: :14: ve 4 gün erken geldi sanırım bu ay çatlatma iğnesinin etkisi devam etti sanırım bu ay tekrar aşılama için gidip gitmemekte kararsızım ayın 27 sinde yola çıkıyorum çünkü memlekete gideceğim aşılama olursa 23 24 üne denk geliyo sizce ne yapayım kızlar kafam çok karışık :50:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım

yenı haberler alırız ınsallah 9 martı bekleyenler adet oldularmı olmadılarmı

ve ınsallah hııııııccccc ooolmmazzzzzzzzzlaaaaarrrr:16::16::16:

günaydınn kızlarr yine kabuslara başlayarak uyandıkkk kızmızılar geldi malesef :50: :14: ve 4 gün erken geldi sanırım bu ay çatlatma iğnesinin etkisi devam etti sanırım bu ay tekrar aşılama için gidip gitmemekte kararsızım ayın 27 sinde yola çıkıyorum çünkü memlekete gideceğim aşılama olursa 23 24 üne denk geliyo sizce ne yapayım kızlar kafam çok karışık :50:

kırmızılar geldl sabah itibariyle,karnım cookk agrıyorrr

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım

brownimm nasılsınn?hamilelik nasıl gidiyoo :16:

günaydın kızlar.bi sorum olucak benim bikaç aydır adetim çok kısa sürüyo 2 gün ve oda az bi şekilde eskiden 1 haftayı bulurdu.sorun ne olabilir acaba :40:

[ı]günaydın kızlar nasılsınız bakalım

[/ı]

merhaba brownim nasılsın,
hamileymişsin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.. Senin sorunun neydide hamile kaldın.. Hani kendi sorunumla kıyaslama yapıyorumda diğer arkadaşlarımınkini.... Allahım kucağına almayı nasip etsin tavsiyelerini dinlemek isterim.
Sevgiler

dakikalardır arastırıyorum canım netten 800 gr fıyatı 15 tl falan dıyo oyle bısı alma sakın o kadar ucuz degıl arı sutu onların ıcınde baska karısımlar vardır. ıyısını bul pahalı olanı ıyıdır dıye dusunuyorum ben .

tmm cnm nasil tuketecez acaba

canım denemekten vazgecme ilk yapısınmı bu ay 2. ayda fayda edende var:16::16::16:

kızlar cörek otunun ögülmüşünü almayın evde kendiniz öğün dısarda öğütülmüşlerde vitaminikacıyomus hemen karıstırılması lazımmıs öğütülünce.ben blendırla ögüttüm karıstırdım hepsini o yazdıgım oranda bi kaba koydum sabah aksam yiyecegim dahayeni yaptım..bide sogan kürü yapacagım adetin 7. günü baslıyosunuz sogan kürünede.poleni daha almadım yarın alacagım canım esimede yedirecegim aksamları birer kasık.bende bal tarcını yediğim zaman bi kasıkta polen yiyecegim.ama netten bakayım bi canım ayrıca yenilişi varmıymıs.bide hergün yemekten önce 2 adet incir yiyecegim bugün itibarıyla baslıyorum hepsine

bide kestane balı olursa iyimiş eger olmazsa süzme cicek balı alın kızlar.benim evde süzme cicek balım vardı ondan yaptım cok kaliteli degil ama arıya gitmesin dedim.insallah fayda eder hepimize canlarım

eşimin ve benim sabah akşam 1 tatlı kaşığı arı sütü ve 2 tatlı kaşığı polen kullanmamazı söyledi.(alıntıdır)bu sekilde yenecekmiş kızlar

Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/hamile-kalmayi-hizlandiran-bir-yontem.184565/

cnmm bnm bal tarçın çörek otu +ari sutu bidr bunlara ilave polen mi yenecek? ??????

amin canım sagol saf olanı var bulursan bana da haber verır mısın canım fıyatını

günaydın canım .aktarda akzer diye bir markanın fiyatını sordum 65 tl dedi .akzer doğal ürünler diye nette girdiğinde solda arı sütleri kısmını tıkladığında ürünler cıkıyor.ama saf mı değil mi bilmiyorum.aktardaki kadın bu üründen cok memnun kaldıklarını ve olumlu geri dönüş aldıklarını söyledi.bir çok aktarda varmış.yalnız nette arı sütü dünyası adresine girince orada saf gerçek arı sütü falan diyor fiyatları epey pahalı.senin dediğin 2,4hd olan 220 tl .nerden alsak emin olamadım netten güvenilir olur mu acaba?

günaydın kızlar.bi sorum olucak benim bikaç aydır adetim çok kısa sürüyo 2 gün ve oda az bi şekilde eskiden 1 haftayı bulurdu.sorun ne olabilir acaba :40:

bu sorun bendede varr bu ay canım ya 2 gün sürdü dedğin gibi az az. benmde en az 5 gün sürerdi bende şaşırdım neden olur ki .birde ilk gün çok ağrılıydı

günaydın canım.aşılamadan sonra dinlenmek falan gerekiyorsa geldiğin zaman yaptır istersen.aslında olacağı varsa Allah nasip eder .arkadaşımın yıllar sonra oldu ,tatildelerdi nasıl olsa olmuyor diye hoplayıp zıplamış bütün aktivitelere katılmış meğer hamileymiş.olacağı varsa her türlü olur.hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim.

günaydın canım.aşılamadan sonra dinlenmek falan gerekiyorsa geldiğin zaman yaptır istersen.aslında olacağı varsa Allah nasip eder .arkadaşımın yıllar sonra oldu ,tatildelerdi nasıl olsa olmuyor diye hoplayıp zıplamış bütün aktivitelere katılmış meğer hamileymiş.olacağı varsa her türlü olur.hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim.

amin canımm benimm cümlemiz için inşallah ama biran önce olsun istediğim için gitmekte istiyorum eşimle daha konuşmadık ama giderim büyük ihtimalle bakalımm

Back
X