Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))))) ben yatıyorum kuzucuk grs ıyı gecelr optum :)
iyi geceler kizlar görüşürüz a.e olunK
günaydınn kızlarr yine kabuslara başlayarak uyandıkkk kızmızılar geldi malesef![]()
ve 4 gün erken geldi sanırım bu ay çatlatma iğnesinin etkisi devam etti sanırım bu ay tekrar aşılama için gidip gitmemekte kararsızım ayın 27 sinde yola çıkıyorum çünkü memlekete gideceğim aşılama olursa 23 24 üne denk geliyo sizce ne yapayım kızlar kafam çok karışık
![]()
kırmızılar geldl sabah itibariyle,karnım cookk agrıyorrr
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
yenı haberler alırız ınsallah 9 martı bekleyenler adet oldularmı olmadılarmı
ve ınsallah hııııııccccc ooolmmazzzzzzzzzlaaaaarrrr![]()
[ı]günaydın kızlar nasılsınız bakalım
yenı haberler alırız ınsallah 9 martı bekleyenler adet oldularmı olmadılarmı
ve ınsallah hııııııccccc ooolmmazzzzzzzzzlaaaaarrrr[/ı]
dakikalardır arastırıyorum canım netten 800 gr fıyatı 15 tl falan dıyo oyle bısı alma sakın o kadar ucuz degıl arı sutu onların ıcınde baska karısımlar vardır. ıyısını bul pahalı olanı ıyıdır dıye dusunuyorum ben .
canım denemekten vazgecme ilk yapısınmı bu ay 2. ayda fayda edende var
kızlar cörek otunun ögülmüşünü almayın evde kendiniz öğün dısarda öğütülmüşlerde vitaminikacıyomus hemen karıstırılması lazımmıs öğütülünce.ben blendırla ögüttüm karıstırdım hepsini o yazdıgım oranda bi kaba koydum sabah aksam yiyecegim dahayeni yaptım..bide sogan kürü yapacagım adetin 7. günü baslıyosunuz sogan kürünede.poleni daha almadım yarın alacagım canım esimede yedirecegim aksamları birer kasık.bende bal tarcını yediğim zaman bi kasıkta polen yiyecegim.ama netten bakayım bi canım ayrıca yenilişi varmıymıs.bide hergün yemekten önce 2 adet incir yiyecegim bugün itibarıyla baslıyorum hepsine
bide kestane balı olursa iyimiş eger olmazsa süzme cicek balı alın kızlar.benim evde süzme cicek balım vardı ondan yaptım cok kaliteli degil ama arıya gitmesin dedim.insallah fayda eder hepimize canlarım
eşimin ve benim sabah akşam 1 tatlı kaşığı arı sütü ve 2 tatlı kaşığı polen kullanmamazı söyledi.(alıntıdır)bu sekilde yenecekmiş kızlar
Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/hamile-kalmayi-hizlandiran-bir-yontem.184565/
amin canım sagol saf olanı var bulursan bana da haber verır mısın canım fıyatını
kizlar iyi akşamlar.nasilsiniz moralleriniz nasil?ş karişim neyse bizde yappalim.bal,tarçin,çörekotu muydu?
kırmızılar geldl sabah itibariyle,karnım cookk agrıyorrr
günaydın kızlar.bi sorum olucak benim bikaç aydır adetim çok kısa sürüyo 2 gün ve oda az bi şekilde eskiden 1 haftayı bulurdu.sorun ne olabilir acaba![]()
günaydınn kızlarr yine kabuslara başlayarak uyandıkkk kızmızılar geldi malesef![]()
ve 4 gün erken geldi sanırım bu ay çatlatma iğnesinin etkisi devam etti sanırım bu ay tekrar aşılama için gidip gitmemekte kararsızım ayın 27 sinde yola çıkıyorum çünkü memlekete gideceğim aşılama olursa 23 24 üne denk geliyo sizce ne yapayım kızlar kafam çok karışık
![]()
günaydın canım.aşılamadan sonra dinlenmek falan gerekiyorsa geldiğin zaman yaptır istersen.aslında olacağı varsa Allah nasip eder .arkadaşımın yıllar sonra oldu ,tatildelerdi nasıl olsa olmuyor diye hoplayıp zıplamış bütün aktivitelere katılmış meğer hamileymiş.olacağı varsa her türlü olur.hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim.