Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnmm sogankuru ile hamile kalanlari okudum hasankeyf diye biri adim adim yazmis sogan icmis adetin 7.gunu 15gun denemis sonra hamileyimmmmmmmmm diye yazmış benim celiskjmden de bahsetmis herkes bebk tutunmussa zararı olmaz mi diyor diye hayir olmuyor sogan adetin 7.gunu baslanip 15.gunu bitiyo ben de 14.gun yumurtam catladi catlayinca 10-12gun sonra rahme tutunuyormus bebek ve ozamana kadar da sogan kürü bitmis oluyormuş. ..
aminn canım![]()
canım benimkide 5 gün süryo sen 1. gününden say 7. gün basla canım
bilmiyorum ki sen bir gir oku sogan kuru kullananlar topigine gir cnmm..
insallah guzel haberler alırsın cnm..
amin guzelim aminnnnn![]()
![]()
![]()
ayyyyy bende arıcam ama kontorum yokkkbende maıl attım donus yapmadılar yaaaaa yumurtalıgı byumeyen kadına ne onerıyorlarmıs acaba arayp sorsan canım cokmu sey ıstemıs olurum senden :26::26::26:
bıde maıl atanlara donus yapmıyorlarmı kı acaba yaaaa
sana hda sı kac olanı onerdı benım kıst falan yok sadece yumos yeterlı buyukluge ulasmıyormus esımde de bı sorun yok hamd olsun .
canım bal polen arı sütü propolis karısımıda 50 tl idi.balparmagınkiydi.bide yumurtada cok faydalıymıs yumrta olusumu için bolca tüketmeliyiz.amin insallah canım
tamam canm ararım birazdan.bana 1,9 dan başlayabilirsiniz dedi.sadece kistin sebep olduğu hasarı onarması için propolis kullanın dedi.birazdan yazarım sana .
elimde ace bidonu evde geziyorum![]()
kafayı yedim sanırım kızlar geneee
bi ara da vardı bu temizlik takntısı
Eses bu ay hamile olan kac kisi var merek ettim cnm yaaa
merhabalarrr ciciiiiiiiii anneee adaylarııııııııııııııııııııııı
akşam için yemeklerimi hazırladımm geldımm mercımek çorbası yaptım köfte yoğurdum akşam patatesle beraber kızartıcam bıde pılav yapıcam yanındada salataa ohhh yeterrrrrrrrsizlerr neler yaptınız kızlarr
![]()
sagol canımmm allah razı olsun. bu arada bak ne dıcem hemen alıım deme adama bı arastıralım bıraz komsumla konustum sımdı fer dıye bı marka varmıs yıllardır bız polenımızı falan oradan alırız dıyo (benım durumumu bılıyo oda sureklı dua eder allah razı olsun. ) cok kalıtelı köklu bı marka dıyo netten bıde onu arastıralım kuzum
Fsh 25 üstünde olursa tüp bebek bile yapmiyorlarmiş.benimki 52ne yapacam ben yaaaa...bu hastalar yumurta satin almalılar yurt disindan diyor internette...
ooff banada yollaa birsenimmmm
ben dünden bakla kavurmustum o var ..
Henüz hicbisey yapmadım bulasık mak.bitti simdi ..
ace ile wc.banyo.balkon yıkadım
evimi de vileda yaptım bugünlük bu kadar![]()
esesimm sabah gelmiş kırmızılarr yılmak yok cnm bızımde dolucak göbüşlerimiz inşallah
ohhh mis gibi olmuş ewın bende bugun yemek yaptım anca ev batıyor dışarda yağmur var aslında bı ıyı temızlık yapmam lazım cam perde vs.. havaların açmasını bekliyorum bıde çamaşır yıkadım onlarıda içeriye serdim hep![]()
Fsh 25 üstünde olursa tüp bebek bile yapmiyorlarmiş.benimki 52ne yapacam ben yaaaa...bu hastalar yumurta satin almalılar yurt disindan diyor internette...
Rabbimden ümit kesilmez aşkım zamana bırak benim giibii ..![]()
Rabbimden ümit kesilmez aşkım zamana bırak benim giibii ..![]()