• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar sohbetinize doyum yok ..:48::48:
yarın görüşürüz , cok yorgunum hoscakalın ii geceler :16::3::3::3:

her gidiş beklenmedik aslında hep yaşlanınca olacak sanıyruuuz ama bu dünyda önse seni düşünene tek varlık anne aceep bizde rabbimin cenneti ayaklrına serdği annelerden olacak mıyız ah bi anne olsammm bende annem gibi yavrumu sevsem:16::16::16:

inşallahhh oluruzzz cnmmm çok dua ettım şu zr gunlerımde hayırlı bı evlat ver bana aklımı onla oyalıyım dıye ama demekkı benım ıcın böylesi hayırlıymış..inşallah bizde bigün anne olucazz :16:

eskiden bende öyle yapardım sonra kanepede uyuyamıyor um şimdi onu gönderiyoruuuuumm:9::9::9::9::9:
:52::52::52::52::52::52::52:
ben bı yastıgımı alıyom poz atıyom bakıyom gelen gıden yok sonra kuzu kuzu gıdıp yatagıma gırıyom işte. kız bu adamlar bole yaratılışı bole . dıdınıp durmak yerıne sende onun gıbı tınlamıcan amaaaaan deyıp gececen :D

kadınlar binbir eziyete katlanıyorr ama erkeklerrr hemen offf puuuf olmaz

diyrumya hıc sasırmadım. erkekler boyle be gulum benımkide aynı fazlası var eksıgı yok . ben afedersın bı taraflarımı yırtarım sınırden o ısıgı kapatta uyuyalım hadı canım der :D guler mısın aglar mısın. gıt yat yatagına anasını satıım sen rahat yatagını nıye degıstırıyon o rahatsıxz olmuyorsa sen hıc olma hem gunaha da gırme bos yere rabbım asi kul olmaktan sakın benı dıye bı dua patlattın mı ohhh rabbım bı ferahlık verir içine :D

ne bilim ya canimi sıktı yo bugun gitmm yanina

o yemem demiyo bugub der demez aldi ama araştır gez iyisini al kagidini oku bu ne sorumsuzlujtur boyle

canımcıgımm duygusala baglayıp adama bagırmasaydın yıyomu yıyo bosver gerısını. erkekler detaylara pek takılmıyo alısmıs olman lazım buna kuzucum :

ben bı yastıgımı alıyom poz atıyom bakıyom gelen gıden yok sonra kuzu kuzu gıdıp yatagıma gırıyom işte. kız bu adamlar bole yaratılışı bole . dıdınıp durmak yerıne sende onun gıbı tınlamıcan amaaaaan deyıp gececen :D

aynen canımm katıyolıyoorum bnde bi poz atıyorum baktım ses yok arkamı dönüp yatıyorum o zaman çoktann 2.ci rüyasını görüyoo..:):17:

kocan mı dedı akıl var mantık var seker ye daha ıyı dıye. gulup gecseydın canım erkekler pek ınanmıyor oyle seylere sen hatta ona demeden kendın ye gıtsın . afedersın erkekler bu konuda kalas oluyorlar bos yere canını sıkma yatagını da ayırma bence cok gunah kız :43:

Bu akşam bende eşime kirginim yatagimi ayirmadim ama cok kirildim.moralsiziz desene bu aksam . .

Son düzenleme:
aynen canımm katıyolıyoorum bnde bi poz atıyorum baktım ses yok arkamı dönüp yatıyorum o zaman çoktann 2.ci rüyasını görüyoo..:):17:

onceden cok aglardım benım gozlerım dayak yemıs gıbı sıserdı o ertesı gun ısten geldıgınde alerjımı oldun hayırdır derdı hahahahah artık alıstım bende tınmıyom :D

Back
X