Hmm anladım ewet cnm bir oglum war ikinciyi dusunuyorum uç aydır ama gunu denk gelmedi :)
kızlar ne haber nasılsınız????????????????
bize anne olabilecek miyiz acaba bigünnn
bende onu beklıyorum tatlmcok sükür kocisimi bekliorum sen napıosun tatlımm
anladım cnm insallah olur seninde , bizlerindee
bitanecikte benim olsa,su dedikodulardan kurtulsam
bilmiyorum ama çokk istiyorumm korkuyorm olmayacak dıyeee
bende onu beklıyorum tatlm
Cnm senin hikayeni bilmiorum ama senn yerinde olsam herseyi igneden iplige arastittırırdım yani daha iyi doktarlara muane olur butun testleri yaptırırdım belkide yaptırmişindir ama sebepsiz infltre demişinde sebepsz hiç bsy yoktur
insallah olur sultancım .. bekleyelim kocisler gelsinler
pınarcım tüm testlerimi özel hastanelerde yaptırdım ..
hsg,hormonlar,hersey normal cnm asılama da tutmadı ..
simdilik zamana bıraktım.. zamanı gelmeyince nasip degilse olmaz cnm ..
Ewet haklısın zamani gelmeyince olmuyor allah ne zmn isterse o zmn olur cnmda insan genede olmsı için elinden geleni yaomak istiyor butun herseyi denemek... Biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmşş ztn o ol derse olur
Ewet haklısın zamani gelmeyince olmuyor allah ne zmn isterse o zmn olur cnmda insan genede olmsı için elinden geleni yaomak istiyor butun herseyi denemek... Biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmşş ztn o ol derse olur
aynen öyle cnm .. nasip olur insallah ..
O'na inancımız tam hamdolsun ..
senin bitane var 2.olmuyo ..
RAbbim nelere kadirsinn
Allah kucaqımızı boş bırakmasın inşallah
kac yasındasın?kaç yıllık evlısın?tedavi görüyo musn?
Yok cnm bnm iş birz karişik aslinda olurda bizim ayda bir kere korunmasız ilişki oluyr o yuzden gunu denk getiremedik ole olmasınn sebebide erkek çocuk istedgmz için yoksa bnm ilk çocuk istedigimiz zmnda ilk ve tek korunmasz ilişkiyle oldu
cok sükür kocisimi bekliorum sen napıosun tatlımm
hmm,keske benimde bi kızım olsaaaa
Yok cnm bnm iş birz karişik aslinda olurda bizim ayda bir kere korunmasız ilişki oluyr o yuzden gunu denk getiremedik ole olmasınn sebebide erkek çocuk istedgmz için yoksa bnm ilk çocuk istedigimiz zmnda ilk ve tek korunmasz ilişkiyle oldu
Yok cnm tedawi gormuyorum bundan iki ay once bi doktora gorundm herseyin çok guzel çok sagliklısın dedi bnm adetlermde çok duzenli olur dedigim gbi ayda bir korunmasz ilişki oldgu için denk gelmedi ama ovulasyon testi ismarlıcm netten bu arada yirmi yasndayım uç buçuk senelik ewliyim
20 yasındasın ve 3 bucuk yıldır evli misinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
erkenden evlenmişsinnnn sennn 24 yasındayım ben yeni düşünüyorum cocukkkk,sen 2.ci
Ewwet aynen ole sasırdınmıerken ewlendşm çok şukur çokta mutluyum ikinci çocugu dusunuyorum istiyorum yuvamiza od dahil olsa dahada mutlu olcz
iyi akşamlar kızlarr eses canım benim batı değişti 14 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?