• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

evet tatlım ben ilk aylar adetten 5 gün sonra falan başlamıştım her gün yapıyordum baktım 12,13 yada 14 e kadar bişey yok sadece o dönemde kırmızı çizgi cıkıyor birde kasık ağrısı ama fena agrıyor birde ateş oluyor hep çift çizgi cıktığında.idrar testi ile çift çizgi çıktıktan 1,5 gün sonra çatlıyormuş yumurta.

iki çizgi rengide aynı olmaliymis silik olmamaljymis dimi cnmm

bacılar duamı okudum tek tek niklerinizi söyledim adları aklıma gelnleride söyledim RABBİM kabul eder inşşş
kocaman amin deyin inş yarın devam yine ALLAH izin verirse :16:

Kızlar merhaba nasılasınız ben yeni oturdum bi bakayım size dedim. Ne var ne yok ben aynı işte buruk :( kızlar y. Lütfen el birliğiyle bi çare bulalım bu durum kafamızdan atmak için ne yapmalıyız düşünmemek için biraz rahatlamak için. Çok bunaldım yahu :(

cancazım görmedim ben özledenmi attın allah allah...
canım 8 mart regel olmam gerekiyor bakalım hayırlısı olsun inşallah.. sen ne alemdesin geldimi adetin..

İnsallah 2. Bebusinde hayirlisiyla gelir canim ben hala olmadim betahcg 2.26 cikti sokturucu kullaniyorum biliyorsun bugun bitti bakalim nolucak :43:

Kızlar merhaba nasılasınız ben yeni oturdum bi bakayım size dedim. Ne var ne yok ben aynı işte buruk :( kızlar y. Lütfen el birliğiyle bi çare bulalım bu durum kafamızdan atmak için ne yapmalıyız düşünmemek için biraz rahatlamak için. Çok bunaldım yahu :(

hg bacım hg :16: vla ben kendimi oyunlara vurdum daha çok sitrest oluyorum :1::1:

bacılar duamı okudum tek tek niklerinizi söyledim adları aklıma gelnleride söyledim RABBİM kabul eder inşşş
kocaman amin deyin inş yarın devam yine ALLAH izin verirse :16:

Beni soylediysende soylemediysende amin amin.. Rabnim kabul eder insallah :)

İnsallah 2. Bebusinde hayirlisiyla gelir canim ben hala olmadim betahcg 2.26 cikti sokturucu kullaniyorum biliyorsun bugun bitti bakalim nolucak :43:

allah allah söktürücüye rağmen olmadın tövbe o nasıl iş öyle tuhaf bir durum olmuş..

amin inşallah ne zaman olursa olsun hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.. bütün bebek bekleyen arkadaşların inşallah..

Back
X