• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ben bu gun temızlıkle urasdım.ne oyrenıyosun.:16::16:

desene evler mis gibi oldu :))) çoçuk gelişimi canım güzel bilgiler öğreniyorum hamilelik nasıl geçer cocuğa ilk süreçte nasıl bakılmalı okul öncesi çoçuk eğitimi ....... Bi çok şeeyy

desene evler mis gibi oldu :))) çoçuk gelişimi canım güzel bilgiler öğreniyorum hamilelik nasıl geçer cocuğa ilk süreçte nasıl bakılmalı okul öncesi çoçuk eğitimi ....... Bi çok şeeyy

cok guzel canım ıyı yapıyosun her kadın sunuları bılmelı bence:16:

afiyet olsun canım bende sarma sarcam simdik kocam nöbette gene:27::27:

kızlar ilkkez yaprak sarcam hadi bakalım insallah güzel olur:52::1::1::1:

kolay gelsin cnm,saolasın sende ... :16:

desene evl
:er mis gibi oldu :))) çoçuk gelişimi canım güzel bilgiler öğreniyorum hamilelik nasıl geçer cocuğa ilk süreçte nasıl bakılmalı okul öncesi çoçuk eğitimi ....... Bi çok şeeyy

ooo cocuk gelisimi güzel,eglenceliiii :16:
simdi dersini al,gelsin bebislerrrrrrr :52:

saol tatlım çok iyi olur seva yı alır gelirim:16::16::16::16::16:

sevayıda al gel cay hazır canımmmm :16:

Canim bnde hicbir belirti yok o yüzden merak ediyorum belirtisi olanlarin belirtileri neler?

kacıncı günün tatlımmmm :31:

cok guzel canım ıyı yapıyosun her kadın sunuları bılmelı bence:16:

hem geneli senin yaşıtın oluyo evli bayanlar arkdş lıkda kurdum dün bana geldiler tiyatro yapacagıız:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::ona çalıştııık sen evde misin btatlım

ben yine kötü oldum kocam nöbetteydi sırf ben kötüyüm diye görmeye geldi onu görünce daha kötü oldum ağladım ona kötü oldu çıktı gitti :43:

Back
X