• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım pko falan demedi bana herşşey normal dedi kıme gittiysem :26:

banada bulamadı kulp taktı diye düşünüorm :14::14:
aşılamada cok ümitlenmistim ahh ahhhhhhhhhhh
:43::43:
cook yıkıldımm bacım cookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :5::5:

mesajlarını sil cnm ondandır :34:
benimde karnım gurulduyor sanırım bende olcam :14::14:

Yasa bna bildirimler neden gelmiyor okurken gördüm msjini.canim adet olucakmisim gibi karnim agriyor bide sofrayi toplarken ayaktayken çok az bi agri oldu kasigimda 1-2saniyelik ama adet olucam galiba ya :( sende varmi cnm belirtiler?

$1098472_10152109815778387_785767102_n.webp

:31::31::31::31:

neye uzulecegımı sasırdımmm kocamın yaptıgına mı butun bır aylık doktorlara tasınmamın bos netıcesıne mı en ıyı olacagımız gunlerde aglıyorum su an ınsan geberır gıbı sevıyorum dedıgı kadına bunu yaparsa gerısı ne yapmaz amaaaaaannn bı bıkkınlık geldı bana herseyden sigara ıctım hattaaaaa

Eger o bebegin bu dünyada rızkı varsa 1kere yapmayla bile gebe kalirsinn bunu unutma tatlimm.insan sinirliyken sanki dunyanin sonu gelmis gibi oluyor. .ama sakinlesince daha farkli düşünüyor. Helede kocan gelip açıklama yaparsa dahada rahatlayacaksin emin ol...tamam cektir cektirme demiyorum ama o tatli canini üzme. ..ne yapiyosak kendimize yapiyoruz baska kimseye bisey olmuyorr...toparlamn yarin kuaföre git güzel kiyafetler al bakimli ol..bak bakalim eşin bu küs halinizde senin bukadar bakimli olmna cildirmiyo mu?

benim doktor öyle sadece catlatma ignesi önermedi direk asılama :25::26:
haydi hayırlısı olsun cnm sen kac yıllık evlisin?yas kactı hanifee?:31::32:
[/QUOT

hadi ya.1,5 yıllık evliyim canım 26 yaşındayım.7 aydır bebek düşünüyoruz.bu arada antalyalıymışsıın geçen yaz antalyaya gelmiştik eşimle tatile hayran kaldık hala aklımız antalyada :) neresinde oturuyosun canım antalyanın merkezmi?

ben neden yükleyemiorum kb kücük mü büyükmü ne dio ? :26:

elammmmmmm naptın bebegim test yaptınmııı :54::16::38::39:

antalya alanyalıyım cnm :34:
memleketim güzeldir gene bekleriz :10:
daha yenisin sen ben 3 yıllık evliyim :26:
herkes bebek soruyo bıktım artıkkk :43:

aynen harika bi yer.ya sorma nerden bebek istiyoruz dedim herkes soruyor banada en çok da annem sıkboğaz ediyor Hayırlısı artık diyorum.sende karın ağrısından başka belirti yok mu?

aynen harika bi yer.ya sorma nerden bebek istiyoruz dedim herkes soruyor banada en çok da annem sıkboğaz ediyor Hayırlısı artık diyorum.sende karın ağrısından başka belirti yok mu?

yok cnm sanmıorum ben gripte oldum bu aydan pek ümitli degilim :17:

Back
X