• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Daha bir yıl bile olmadı hemen kısır damgası yedim olsun kısırlıktan gocunmam ki vardır Rabbimin bir bildiği der çekilirim ama işte milletin ağzı torba değil ki büzesin . . benim eniştemin kardeşinin 14 yıl sonra dördüzleri oldu yani hiçççç kesme ümidini sende evleneli çok olmamış 4-5 yıl dediğin nedir ki anca anca oturmuş herşey olur ALLAH ın izni ile . . :34:

yeniyim ama işte sülale tepemde kayınvalidem daha 39 yaşında kayınvalidemin kayınvalidesi 61 yaşında eşim sülalenin ilk torunu ohoo daha sayayım mı :) amann 3 sene dediğin nedir ki yahu sende olur ALLAH ın izni ile durmak yok yola devam pes etmek yok . . .

aleyna naber :)

aleyna sen 96 dogumluysan 18 yasında olursun sen daha kucuksun bekle sırada ablaların var senın :D :D :D aceleye mahal yok :D

olsun nüfus kağıdımda 1 yaş büyüğüm :) ama neler çekiyorum bir bilseniz ahh ahh . . Ablalarım canlarım İnşallah Rabbimden duam bebişerinize tez vakitte kavuşursunuz ama bende kavuşayım benim içinde dua edin nolur . . :(

olsun nüfus kağıdımda 1 yaş büyüğüm :) ama neler çekiyorum bir bilseniz ahh ahh . . Ablalarım canlarım İnşallah Rabbimden duam bebişerinize tez vakitte kavuşursunuz ama bende kavuşayım benim içinde dua edin nolur . . :(

hepimizin tek dileği bu canımmmm :16::16:

offff offf eşim beni hamile zannediyor düngece mide bulantısından uyuyamadım karnımı sevip duruyor ne yapacam ben şimdi . . off ya kan testinde çıkmazsa üüzülürse . . :(

okadar cok kotuyum kı anlatamm aglıyamyorumda esım evde dun adet oldum btun umıdım umutlarım bttım tukendm kızlar dayanamyorum hamıle grdukce duydukça ben kısırmyım dye hüngür hüngür ağlayasım gelıyo nden ya ndennn nden sorun yokken olmuyo ne acı bır durum allhm dayanamyorum artk kmseyı kıskandgmdan degl cım acıyo yuregm parcalanyo suan yazamyorum ble bnden küçükler hamıle ya dayanamyorum kışlar bttım tukendım cok yprandım smdı bı bnanın ustune çıkıp bağra bağra aglamk ıstyorum

canım benim lütfen aglama Allah yardımcın olsun:14:

saka yapıyom kız RABBIMIN RAHMETI o kadar buyukkı ısterse hepımıze cıfter cıfter verır balım benım bu ıslerde sıra olsaydı bızden buyuk ablalarımızında olurdu .bizim istememize bakmıyokı kuzucum RABBİM OL DEYIVERIR INSALLAHHHHH hep dedıgım gıbı EN GUZEL ILACIMIZ DUAMIZ

dennizkabugu *******:16: ******** 7 mart beklemede :52:
Hanife4545 ******* :16:******** 7mart beklemede :52:
Yelisss ****** :16:******** 7 mart beklemede :52:
Brsn61 *******:16: ******** 8 mart beklemede :52:

birsenimden ses cıkmıyo ıkı gundur ınsallah moral bozuklugundan degıl heyecanından unutmustur bızı :d

selam kızlarrrr

akşama yemeğe misafirim var hazırlıkları yaptım.şimdi sizlere bakayım dedimmm:1:

kzlar dunya kadinlar gunu icin sizleri tebrik ediyorum.insallah bidahaki 8 marta cocuk sahibi oloalim.cocuklarimzla bir yerde kutlayalim.:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

saka yapıyom kız RABBIMIN RAHMETI o kadar buyukkı ısterse hepımıze cıfter cıfter verır balım benım bu ıslerde sıra olsaydı bızden buyuk ablalarımızında olurdu .bizim istememize bakmıyokı kuzucum RABBİM OL DEYIVERIR INSALLAHHHHH hep dedıgım gıbı EN GUZEL ILACIMIZ DUAMIZ

Anladım canım şaka yaptığını bende takılıyorum :1: Rabbim hayırlısı ile bizleride evlat sahibi yapsın . . dualarda buluşalım şekerimmm :)

selam kızlarrrr

akşama yemeğe misafirim var hazırlıkları yaptım.şimdi sizlere bakayım dedimmm:1:

slm cancan ne yemekler yaptın mısafırlerıne ben mısafır cagırmaya bıle usenıyorum valla canım hıc bısı yapmak ıstemıyo depresyona mı gırıyorum ne ? Saat ıkıde cıktım yataktan :(

kız test sonucumun bile resmini çekip gönderdim ya sizee.. Sen niye bakmadın hiççç... O kadar heyecanla sizden cevap bekliyordum oysakiiiii :52::52::52: Arkadaslar saolsunlar heyecanımı paylaştılar...

aaa nerde sonuc ben goremedım hamılemısın hamılemısın hadı ınsallahhhhhhhhh gelsın bebecıklerrrrrr hahahahahaha

slm cancan ne yemekler yaptın mısafırlerıne ben mısafır cagırmaya bıle usenıyorum valla canım hıc bısı yapmak ıstemıyo depresyona mı gırıyorum ne ? Saat ıkıde cıktım yataktan :(

öyle harıl harıl yemek yapmadım:)lahmacun içi hazırladım lahmacun yaptıracağız.bir de un helvası yapacağım.bol yeşillik ve içeceklerle menümüz tamam:1:

sen doktora flan gıttınmı canım tıbben bı destek alıyor musun ılac vs ?

yok canım destek filen almıyorum doktorada gitmedim tedavi için yaşın küçük zaten çocuk yapma dediler çok biliyorlar :)) etrafın etkisi çok üstümüzde sülale geniş bide eşim ilk torun ilk defa torunlarını evlendirmişler herkes eşimden bir bebek bekliyor geç kaldığımızı söylüyorlar ama işte . . :(

Back
X