kzlar dunya kadinlar gunu icin sizleri tebrik ediyorum.insallah bidahaki 8 marta cocuk sahibi oloalim.cocuklarimzla bir yerde kutlayalim.![]()
aminnnnnnnn inşallahhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kzlar dunya kadinlar gunu icin sizleri tebrik ediyorum.insallah bidahaki 8 marta cocuk sahibi oloalim.cocuklarimzla bir yerde kutlayalim.![]()
kızlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.![]()
öyle harıl harıl yemek yapmadım:)lahmacun içi hazırladım lahmacun yaptıracağız.bir de un helvası yapacağım.bol yeşillik ve içeceklerle menümüz tamam![]()
yok canım destek filen almıyorum doktorada gitmedim tedavi için yaşın küçük zaten çocuk yapma dediler çok biliyorlar :)) etrafın etkisi çok üstümüzde sülale geniş bide eşim ilk torun ilk defa torunlarını evlendirmişler herkes eşimden bir bebek bekliyor geç kaldığımızı söylüyorlar ama işte . .![]()
selam kızlarrrr
akşama yemeğe misafirim var hazırlıkları yaptım.şimdi sizlere bakayım dedimmm![]()
sen doktora flan gıttınmı canım tıbben bı destek alıyor musun ılac vs ?
s.a kızlarr bu ara giremiyorum elamdan haber alan varmıı yapmışmı testini :26:
funda canım nasılsın![]()
naber nasılsın canım![]()
iyiyim tatlım nasıl olsun oyalanıyorum birazdan temizlik yapcam az esim nöbette tekim evde![]()
Allah'ım bizlere kadın olmayı nasip ettin,Anne olmayı da nasip etttttttt
Dünya kadınlar günü Kutlu Olsun!
![]()
iyidir bacıııııım sen nasılsın gunumuz guzel gecsın ınsallah oglen 2 de kalktım yataktan kız :d depresyona gırıyom heral haha
merhaba kızlar 5 hamiş varmış hayırlı olsun inş. kucaklarına almayı nasip etsin rabbim :))
girmicem diyorum ama elim bi türlü gitmiyor her pc ye oturuşumda gene dayanamayıp neler oluyor diye bakarken buluyorum kendimi
Kadınlar günümüz kutlu olsun bu arada![]()
canım adet olmuşçok üzgündü
(((
niye canım yaa bende pek iyi değilim kafan allak nbullak ya canım akçam da deim senin için daha çok erken üzülme bu kadar yaaa