• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

nasıl geçti cnm inşallah temız çıkmıştır sonucun :16:

şükür iyi geçti hemşireler doktorlar iyidi uyandim heşey bitmiş sadece tansiyonum düşmüş doktor bırakmadı bayaa kaldım orda RABBİM inşallah emeğimin karşılığını veriiir sonuç 7 yada 10 gün sonra tatlım sen nasılsın nasıl geçti gününüzzzz

sagol arkadasımmm rabbım gonlune gore versın ınsallah. bırbırımızı hıc tanımıyoruz ama bırbırımız ıcın ugrasıyoruz rabbım hepımızın yuzune baksın ınsallah. ben klomen kullandım bu ay ılk denemem 19 mm lık bı yumurta olustu ıgnemı oldum bu ay eger gebelık olmazsa arı sutunu alıcam ınsallah . sen ne durumdasın canım ne zmandır ugrasıyorsun ne tedavısı goruyorsun?

ne demek canım benim.keşke elimizden daha fazlası gelse.inşallah gerek kalmaz almana.ben çikolata kisti ile uğraşıp duruyorum.birbuçuk yıldır olmuyor.doktor 3 ay bekleyelim dedi bu son ay bakalım sonra ne derse onu yapacağız ama bu ara başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum ikinci bir fikir için bakalım.Hepimizin hakkında hayırlısı.Allah yüzümüzü güldürsün.

saol bebemm :1::1::1:

büyütüyor hayat bizi kuzum ya :25:

hosgeldin bebegim nasıl gecti,naptın? nasılsın canımm :24:

iyi geçti tatlım evdeyim biraz annemlerde durduk eve geldikkk inşallah sonuçta füzel çıkarr sen adet oldun mu bebeğim

şükür iyi geçti hemşireler doktorlar iyidi uyandim heşey bitmiş sadece tansiyonum düşmüş doktor bırakmadı bayaa kaldım orda RABBİM inşallah emeğimin karşılığını veriiir sonuç 7 yada 10 gün sonra tatlım sen nasılsın nasıl geçti gününüzzzz

haydi insallahh güzel haberler gelsin bebegim :16:
bende kalktım burdayım,kırmızılarım geldi :31:

ne demek canım benim.keşke elimizden daha fazlası gelse.inşallah gerek kalmaz almana.ben çikolata kisti ile uğraşıp duruyorum.birbuçuk yıldır olmuyor.doktor 3 ay bekleyelim dedi bu son ay bakalım sonra ne derse onu yapacağız ama bu ara başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum ikinci bir fikir için bakalım.Hepimizin hakkında hayırlısı.Allah yüzümüzü güldürsün.

amin canım inşallah rabbım şifanı versın ınsallah tez zamanda.

haydi insallahh güzel haberler gelsin bebegim :16:
bende kalktım burdayım,kırmızılarım geldi :31:

diğer aya inaşallah tatlım üzülme hepimiz güzel haberler verceğiz :16::16::16:inşallah bugün diyorum artk anestezi ola ola bünye alıştı heralde daha iyiyim geçenseferden

kızlar napıyoreeeeee evımı temızledım (temızledım derken bı süpürdüm bi toz aldım :D ) esra erolu ızlıyom hahaha aksama mac var coook heyecanlııııı :D ne yapıynuz kımse yokmu bakıım

diğer aya inaşallah tatlım üzülme hepimiz güzel haberler verceğiz :16::16::16:inşallah bugün diyorum artk anestezi ola ola bünye alıştı heralde daha iyiyim geçenseferden

inşallahhh bitanemmmmmmm :16:
duaalarımız kabul olsun insallah ..
zahide yetiişi izliyorum.. nefis .. :31:

hee ıyı cnm sevındım ılkınde boşuna o kadar acı çektin..inşallah sonuçta güzel çıkar cnm :16: ıyıyım cnm bende yemek fln yaptım şimdi sizlerle vakıt gecırıyorum iştee :6:

ne olsun tatlım iş güç aynı işte bilgisayar başında olunca bütün gün sizlerle konuşmak güzel:16:

ne iş yapıyordun sen cnm ne güzel oturduğun yerden çalışıyorsun :16: istanbuldamı oturuyordun sen

hee ıyı cnm sevındım ılkınde boşuna o kadar acı çektin..inşallah sonuçta güzel çıkar cnm :16: ıyıyım cnm bende yemek fln yaptım şimdi sizlerle vakıt gecırıyorum iştee :6:

ne yemek yaptım bacımcım aksama mac var kızzz sızınkılerle kapısıcaz hahah :D

ne iş yapıyordun sen cnm ne güzel oturduğun yerden çalışıyorsun :16: istanbuldamı oturuyordun sen

muhasebe canım.evet ist dayım sen?

Back
X