• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hee ıyı cnm sevındım ılkınde boşuna o kadar acı çektin..inşallah sonuçta güzel çıkar cnm :16: ıyıyım cnm bende yemek fln yaptım şimdi sizlerle vakıt gecırıyorum iştee :6:

VALLA bitanem ya heep doktorun suçu benim hoca olsa öyle olmazdıııı neyse şükür kurtulldum minicik bebek vardı küveze aldılar daha 1 aylık yooook onu sevdimö dua ettim yavrum o da hasta olmuuuuşşş
bende hemen eve geldim açtııım hep aklımdasınızzz

tüp bebek için örnek verdim canım bebeğim neden tutunamıyor diye bakacaklaarr hastaneden yeni geldim evee

hıııııımmm gecmıs olsun kuzucum ınsallah nedır ne degıldır cıkarda bırdahakı sefere ona gore onlem alınır. bak sen tup bebek olmayınca parca alıp nıye olmadıgını arastırabılıyorlar demek. vay anasına tıbba bak maasallahhhh bzıım ıcın neler yaratıyor rabbım cok sukurrrrrr. sonuc ne zman cıkacak calısmalar ne zaman baslıcak allahın ıznıyle ? ben senı asaagıda gorur gormez yazdım canım ne yapıyon dıye alınma bana uzulurummm :14: :14: :14:

hıııııımmm gecmıs olsun kuzucum ınsallah nedır ne degıldır cıkarda bırdahakı sefere ona gore onlem alınır. bak sen tup bebek r10

gün sonra sonuç öyle gün geçtikçe herşeye daha detaylı bakılabiliyoorr RABBİM doktarları yokluğunu vermesin bizide muhtaçç etmesiiin inşallah

$01102007047.webp :36::36::36:

VALLA bitanem ya heep doktorun suçu benim hoca olsa öyle olmazdıııı neyse şükür kurtulldum minicik bebek vardı küveze aldılar daha 1 aylık yooook onu sevdimö dua ettim yavrum o da hasta olmuuuuşşş
bende hemen eve geldim açtııım hep aklımdasınızzz

ayy allah şifasını versın ınsallah...inşallah bızlerede nasıp olucak cnm bunca çabanın mükâfatını alıcaz hiç merak etmeyınn :16::16:

ayyyyy vallahı gormedım bacımmmmmmm ben de san yadım hatta ne yemek yaptın dıye anaaaaammmm gormedım gorsem yazmammı kızzzzz

hee gördümm yazıları okumuyonmuuu kızzz :1: sen facelerde gezıyondaa benım nıyee haberımm yokkkkkkkkkkkkkkk :52:

mercimek çorba köfte patates kızartıcam pilav salataaa :56: sen ne yemek yaptın kuzumm :52: hee yaa sorma maç yüzünden 6 da gelcek kocişşşşş :1::1::1:

bende istanbuldayım cnm Avrupa yakasındaaa :52:

:72:kimin maçı var aşkım bugün,benimkide uyuz gs kolik :9::9:
evde dijitürk,gold master dosdoluuuuuuu :52::52::52:

mercimek çorba köfte patates kızartıcam pilav salataaa :56: sen ne yemek yaptın kuzumm :52: hee yaa sorma maç yüzünden 6 da gelcek kocişşşşş :1::1::1:

hadııııııı kız mac 8 de bacım . bende tavuk yapıcam fırın posette benımkı mac varya bugun hıc yemek falan sormaz :D koyu trabzonsporlu enıste oyle mı bız de FENERBAHCELIYIZ OVUNMEK GIBI OLMASAIN HAHAHA

ayy allah şifasını versın ınsallah...inşallah bızlerede nasıp olucak cnm bunca çabanın mükâfatını alıcaz hiç merak etmeyınn :16::16:

hee gördümm yazıları okumuyonmuuu kızzz :1: sen facelerde gezıyondaa benım nıyee haberımm yokkkkkkkkkkkkkkk :52:

bizde anne olacağğııız inanıyoruuuum kızlarrrr:52::52::52::52::52:

hadııııııı kız mac 8 de bacım . bende tavuk yapıcam fırın posette benımkı mac varya bugun hıc yemek falan sormaz :D koyu trabzonsporlu enıste oyle mı bız de FENERBAHCELIYIZ OVUNMEK GIBI OLMASAIN HAHAHA

:nazar::nazar:bende fenerbahceliyim,fakat kociş galatasaraylı :33::33::33:

hee gördümm yazıları okumuyonmuuu kızzz :1: Sen facelerde gezıyondaa benım nıyee haberımm yokkkkkkkkkkkkkkk :52:

benım face degıl kız anatomı ıle ablamın faceden arkadas olduk hehehe ama yakında acacam kendıme bı facebook kendıme kocamı yavas yavas alıstıryıyorum ... ızın vermıyoda uyusss:36:

Sizleri varyaaaaa coooooook sevıyorum canlarım benımmmmm bırbırımızı hııc gormeden ne guzel arkadas olduk bıde kadın kadını cekemez derler haha:19: Halt etmıs onu dıyenler canımsınız hepınızzzzzz

Back
X