- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
offffff biri mantı mı dediiiiii anammmmmmm ölüyommbayılırııım daha bugün yedim tabi kendim bilmiyorum marketten aldım kayseri mantısı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offffff biri mantı mı dediiiiii anammmmmmm ölüyommbayılırııım daha bugün yedim tabi kendim bilmiyorum marketten aldım kayseri mantısı![]()
böyle bol yoğurtlu üzerine kırmızı biberli tereyağğğoffffff biri mantı mı dediiiiii anammmmmmm ölüyomm
yaaaaa ahanda avucumu yalarım kiiiiiböyle bol yoğurtlu üzerine kırmızı biberli tereyağğğ![]()
böyle bol yoğurtlu üzerine kırmızı biberli tereyağğğ![]()
offffff biri mantı mı dediiiiii anammmmmmm ölüyomm
seni yicem şimdi mantı yerine kuzuuuuuuas eriyom sankim bi yerim siscek
![]()
seni yicem şimdi mantı yerine kuzuuuuuu![]()
bimden al canım oranın mantısı güzel ben bugün yedimooff kalkıp makarna bari yapaım cnm cok cekti abowww
![]()
ben mutfaktayım:)) duyrulurrrrrrrrrrrbuyrun bekleriz hanımlar![]()
bimden al canım oranın mantısı güzel ben bugün yedim![]()
hahahahahhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyyyymazot mu içek asfalt mı kemirek napakkkkk![]()
hhahahaaaa ne güldümmm ya yavrum bi koşu bimden alda yap belkim hamile falansındır bi yerin şişmesinnnyaaaaa ahanda avucumu yalarım kiiiii![]()
hhahahaaaa ne güldümmm ya yavrum bi koşu bimden alda yap belkim hamile falansındır bi yerin şişmesinnn![]()
hhahahaaaa ne güldümmm ya yavrum bi koşu bimden alda yap belkim hamile falansındır bi yerin şişmesinnn[/Q
inşallaaahhhhhh yaw yapmayın beeeee umutlanmamam lasım kıslarrrr
Annem mi bana, ben mi ona ikimizde napiyoruz kim kime destek oluyor bilmiyorum offfffffanneciğine destek ol kuzum![]()