Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ceyizleri de annem yaptı ya![]()
benim çeyizleri de annem yaptı sağolsun.hiç beceremiyorum dantel oya
biri pişirse de yesekkkkk![]()
bnmde canım çekiyor balık ta canım çekiyor akşama yapcak eşim pratik şeyler yap oyalanmyalım dışarı çıkcaz dedi bakalım nere götürcekcanım tavuklu pilav istiyorrrrrrr
![]()
bnmde canım çekiyor balık ta canım çekiyor akşama yapcak eşim pratik şeyler yap oyalanmyalım dışarı çıkcaz dedi bakalım nere götürcek,doğum gnm işçin ama şimdiden bnm cnm sıkıldı görmcemlerle gitcekmişiz
![]()
bakalım artık nasıl geçicek akşamsıkma canını kuzum ..
haydi gezdircek enişte seni ..![]()
bakalım artık nasıl geçicek akşamnapıcak çok merak ediyorum ilk defa doğum günümü kutlamak içn bişeyler yaptığını hisediyrm..
dah a öncelerde ya kaynvalidemlerde kaldığımıza yada görümcemn bebeğine bakmak için orda kaldığıma denk gelmişti
![]()
Sen nasılsın asıl hamile misin acabaaaselam kızlar iyisiniz umarım :)
selam kızlar iyisiniz umarım :)
merhaba şekerim:)selam kızlar napıyosunuz![]()
merhaba şekerim:)
ben afedersiniz içimde pamuk:) nete bakıorum... yeni bişey ögrendim acı elma yağını pamuga döküp koydum içime:) hamiş olmaya yardım ediomuşsen napıon kuzu
afyet olsun canımcay iciyorum bende
cnm ne işe yarıyomus o![]()
afyet olsun canımişte iltihap filan varsa hamişliğe engel olan onları söktürüomuş.. bende KK da gördüm topiği bana mantıklı geldi zahmetsizde içine koyuon :) çoğu kullandıgının 3. gunu iltihap aktıgını söylemiş, hamiş kalmşlar
![]()
canm benm smear testimde imflamasyon çktı yani iltihap hep vajinit var ya ni bendedoktorun enfeksiyon yada iltihap var dedi mi ki
dene bakalım faydasını görürsen yaz burayaa![]()