- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
- 198
yavaş yavaş hallettim işlerimi şükür, kimseye muhtaç olmayı sevmiyorum ,evim azcık eve benzedi yaaBnde de aşırı derecede halsizlik ve yorgunluk var ha bide göğüslerimde hassasiyet halen devam ediyo özellikle uçları acayip ağrıyo dokunamiyrm bole çatlamis gbibnde mide bulantısı hiç olmadı diyebilirim elhamdulillah
bas dönmelerimide ben yumurtlama dan sonra yaşamıştım hamileliğimi ogrendigimden beri hiç dönmesi diyebilirim elhamdulillah
sen yinede çok yorma kendni bu zamanlar önemli çünkü ..
 ..oh ne güzel maşallah canım ,şimden sonra olmazzaten artık sende bndede hafif geçer diye umutluyum bulantılar bakalım...bnm göğüslerim merdivenden inerken yada gece yanlış la yatağa fln değince ççoook sızlıyo çok hassas ve acıyor ama hamdolsun şikayetçi değilim hiçbirinden ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu
..oh ne güzel maşallah canım ,şimden sonra olmazzaten artık sende bndede hafif geçer diye umutluyum bulantılar bakalım...bnm göğüslerim merdivenden inerken yada gece yanlış la yatağa fln değince ççoook sızlıyo çok hassas ve acıyor ama hamdolsun şikayetçi değilim hiçbirinden ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu

rahim ağzından bi salgı Alıncak sperm ler varmı nekadar ona bakacaklar
rahim ağzından bi salgı Alıncak sperm ler varmı nekadar ona bakacaklar

ii cnm ellerine saglık
 ii cnm ellerine saglık  inş kolay atlatırsın kuzumm
 inş kolay atlatırsın kuzumm 
 umudunu kaybetme toparlan eşine de moral lazım.  Temizlenince başla namazına bu ay olacak inşaallah de basla çalışmalara
 umudunu kaybetme toparlan eşine de moral lazım.  Temizlenince başla namazına bu ay olacak inşaallah de basla çalışmalara 

Canımm hayırlısı Allah'tan çok üzüldüm tabi demekki Rabbim bekletecek biraz ama sonu aydınlık inşallah dua ve sabırla...
Canımm hayırlısı Allah'tan çok üzüldüm tabi demekki Rabbim bekletecek biraz ama sonu aydınlık inşallah dua ve sabırla...