• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Benim eşim sigara içmiyor lisede içmiş bırakmış . Keçiboynuzu arada bir tiksinerek zorla içiyor bir Çay kaşığı ama pekmezden tiksindiği için oda işe yaramaz :)

Bizim doğuştan olsa kader deriz . Kocam kaşındı resmen çok iyiyim havalarına girdi ilk doktor Yüzünden sürekli Sauna sıcak banyo bisiklet . Sonra aşılama günü doktor dediki bu ne ya bu çok az hani iyiydi değerleriniz dedi . Valla iyiydi eşimin şımarıklığı onun hataları benide dibe çekiyor

Offf :KK14:

Bide ben ilk evlendiğimde sanıyordum ki direk hamile kalırım :) ay çok komiğim yaaaa. 4 yıl oldu 48 ay her ay kendimi hamile sanıyorum hamilelik belirtileri hissediyorum .sonra regl oluyorum .bide ikimizde içki sigara içmiyoruz ona rağmen olmuyor . Bir arkadaşım hamileyken bile paket paket sigara içiyordu 2 çocuğuda turp gibi :) bunları görüp görüp dertleniyorum

Bir arkadaşım hamile diyetisyene gidiyor kilo almamak için . Ah be diyorum içimden ben bi hamile kalsam milyon kilo olsam yinede yerim :) okadar çok bekledim ki ...

Bide ben ilk evlendiğimde sanıyordum ki direk hamile kalırım :) ay çok komiğim yaaaa. 4 yıl oldu 48 ay her ay kendimi hamile sanıyorum hamilelik belirtileri hissediyorum .sonra regl oluyorum .bide ikimizde içki sigara içmiyoruz ona rağmen olmuyor . Bir arkadaşım hamileyken bile paket paket sigara içiyordu 2 çocuğuda turp gibi :) bunları görüp görüp dertleniyorum
Ya biz ilk 6 ay korunduk hatta ben ertesi gün hapı aldım sanki evli değiliz..İnsan hemen hamile kalacak sanıyor işte..Bende her ay hamileyim sanmaktan yoruldum artık:KK43:

Biz çok zor hamile kalabileceğimiz için , bir hamile kalırsak varyaaa her gün şükredicem önüme gelen herkese hamileyim dicem :) eşim biz çıkarken 3 Çocuktan az olmaz diyordu . Biz bir tane beceremedik 3 ü kim kaybetmiş biz bulalım ;)

Eşim ilk aylarda hamile kalma dikkat edelim diyordu bende tatile gidelim gelelim öyle olsun diyorsun :))))))) şuan gülmekten yere düşücem. Arkadaşlar ben bu konuşmaların üstüne 4 tane yaz tatiline gittim hala hamile kalamadım:))))))

Eşim ilk aylarda hamile kalma dikkat edelim diyordu bende tatile gidelim gelelim öyle olsun diyorsun :))))))) şuan gülmekten yere düşücem. Arkadaşlar ben bu konuşmaların üstüne 4 tane yaz tatiline gittim hala hamile kalamadım:))))))
Bende boşuna korunmama inanamıyorum..
Ama nerden bilelim böyle olacağı aklımıza gelmezdi ki..

Ya biz ilk 6 ay korunduk hatta ben ertesi gün hapı aldım sanki evli değiliz..İnsan hemen hamile kalacak sanıyor işte..Bende her ay hamileyim sanmaktan yoruldum artık:KK43:

Biz 2 yıl korunduk :/
İstemiyoruz diyordum

Bilemezdik tabi nerden bilelim böyle kaderimiz olacağını ...yıllar geçtikçe stres artıyor bunu fark ettim

Yorulduğumu hissediyorum. .:KK14:
Kızlar bedenim ayrı yoruldu ruhum ayrı bütçem ayrı . Bende sorun yokken hormon verdiler kist yaptı . Ben dedim doktora bende sorun yoooooooookkkkk. Düzenimi bozdu boşuna vücut zaten yumurta yapıyor onu çatlatıyor !!!! Niye dışardan müdahile ediyorsun

Back
X