- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Iyi ki de yazdın canım çok içtensin teşekkür ederim...Canım hayırlısı olsun inşallah belirti olabilirde olmayabilirde dün akşam yemeği yerken bebek kokusu geldi burnuma sanki çok şaşırdım mis gibi ... :) çok komik böyle bi belirti olmaz biliyorum ama öyle hissetdim işte kokularada çok duyarlıyım bu aralar ama bunlara kanmicam çünkü kendimi dinledikce beynim bana oyun oynuyor bunu defalarca yaşadım ve sonuç boş oldu o yüzden artık yaşadığım tüm belirtileri dikkate almıyorum.Arkadaşım inşallah bebişlerimiz gelir bu ay hepimizin. Kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yaşamadım bitek taze ekmek küf kokmuştu burnuma.adetim geçikmişti kandan gebelik testi yaptırdım negatif çıktı doktor adet söktürücü ilaç verdi içtim günlerce.15 gün geçti ilaca rağmen adet yok.artık sıkıntıdan patlıyordum adet olsamda çalışmalara devam etsem diye. Doktoru aradım ben artık ot alıcam aktardan dedim.yok dedi alma normal değil dedi o ilaçtan sonra mutlaka olmalıdın yarın tekrar kan ver dedi.sonuç 3200 ve hamileydim.Kızım şimdi 8 yaşında Allah sağlıklı hayırlı uzuun ömürler versin çok üzülüyor herkesin kardeşi var ben yalnızım diyor o öyle dedikçe bende çok üzülüyorum.Rabbim nasip eder inşallah. Off amma yazmışım içimi dökesim varmış![]()
Allah kızınızı size bağışlasın ne mutlu annelik duygusunu tatmışsın yine yine tadarsın dilerim..
Ben henüz hiç hamile kalamadım malesef 1.5 yıldır olmuyor, pco ve eşimde sayı ve hızda düşüklük var.
Inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün ..
Bugün cuma mübarek bir gündü , çok dua okudum ben ve benim gibi anne olmak herkes tez muradına ersin diye ...
Inşallah mutlu haberlerle...