- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
Canım ben hiçbirşey yapmadım adetvoldum bitti kös kös oturup düşünüyorum iyi bi doktor bulup gitsemmi yoksa salıp herşeyi zamanamı bıraksam diye![]()
Bende Dün oldum ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hiçbirşey yapmadım adetvoldum bitti kös kös oturup düşünüyorum iyi bi doktor bulup gitsemmi yoksa salıp herşeyi zamanamı bıraksam diye![]()
GEçmiş olsun Canım sanada.Allah bu ay gönlüne göre versin inşallah.Kuzenim bu ay tüp bebek deniyor ayın 22.sinde 2 bebiş yerleştirecekler.Dua ediyorum inşallah tutar çok yıpratıcı bi süreç ben korkuyorum o sürece girmekten belkide o yüzden doktora gidesim gelmiyor. Napacağımı şaşırdım bendeHastayım canım benim sen ne yapıyorsun
GEçmiş olsun Canım sanada.Allah bu ay gönlüne göre versin inşallah.Kuzenim bu ay tüp bebek deniyor ayın 22.sinde 2 bebiş yerleştirecekler.Dua ediyorum inşallah tutar çok yıpratıcı bi süreç ben korkuyorum o sürece girmekten belkide o yüzden doktora gidesim gelmiyor. Napacağımı şaşırdım bende![]()
Amin inşallah canım benim ❤❤GEçmiş olsun Canım sanada.Allah bu ay gönlüne göre versin inşallah.Kuzenim bu ay tüp bebek deniyor ayın 22.sinde 2 bebiş yerleştirecekler.Dua ediyorum inşallah tutar çok yıpratıcı bi süreç ben korkuyorum o sürece girmekten belkide o yüzden doktora gidesim gelmiyor. Napacağımı şaşırdım bende![]()
BAT 7 nisanbenimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh
![]()
![]()
![]()
UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM ARKADAŞIM O BEBİŞLER GELECEK İNANALIMİsyan etmek.istemiyorum ama içim aciyor , bazen cçok yalnizim ve agresif
Beni de yazar mısınız listeye, fakat 2014 ten bu yana hiç hamile kalan olmamış mı ne :S liste aynı duruyor![]()
![]()
UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM ARKADAŞIM O BEBİŞLER GELECEK İNANALIM
İsyan etmek.istemiyorum ama içim aciyor , bazen cçok yalnizim ve agresif
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .Kızlar beni de eklermisiniz listeye birbirimize bol bol dualar edelim RABBİMİZ ÇOK BÜYÜK
BAT 7 nisan
Diğer hamileleri demek istemiştim tatlımNeyi canım anlamadım. .
Listemize bak canım ilk sayfada. .Diğer hamileleri demek istemiştim tatlım
Gördünüz mü?Diğer hamileleri demek istemiştim tatlım
canım teşekkürlerr
Olurum inşaallah.. Şuan beklemedeyim:)Listemize bak canım ilk sayfada. .
Sen hamile misin?