• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ranakaya ****** :KK39: ***** 18 mart beklemede :KK68:
Hijyenik ****** :KK39: ***** 19 mart beklemede :KK68:
durulavinya ***** :KK39: ****** 19 Mart beklemede :KK68:
-Huzurum-- ***** :KK39: *** 21 mart beklemede :KK68:
nisamelek ***** :KK39: *** 23 mart beklemede :KK68:

@ranakaya durulavinya durulavinya -Huzurum-- -Huzurum-- nisamelek nisamelek naptınız kızlar?
2 gün önce beta HCG ile hamile olduğumu öğrendim :) yarın tekrar kan vericem artış a bakacağız herhangi bir sorun yoksa hamileyim Allah ın izniyle ;)

2 gün önce beta HCG ile hamile olduğumu öğrendim :) yarın tekrar kan vericem artış a bakacağız herhangi bir sorun yoksa hamileyim Allah ın izniyle :KK66:
cnm hayirlisi olsun RABBIM eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin.
nasil geldi inatci minigin???neler yaptin en son?

Morfoloji %50
Baş anomalisi %16
Akrozom anomalisi %16
Orta kısım anomalisi %12
Kuyruk kısım anomalisi %10
İmmatür morfolojide sperm sayısı %8

Hacim 3CC
Sperm sayısı 40 milyon
Phss% %69
Ph 8,0
Sıvılaşma zamanı ; >60
Lökosit / ml ; 0,6 milyon
Renk; Opak beyaz
Hareketlilik %69
Hızlı lıneer hareket (+4) %17
Yavaş lineer hareket (+3) %47
Lokalize (+2) %5
Hareketsiz (+1) %31
Aglütisyon yok

Sperm sonucumuzdan anlayan varmı?
sonuclar iyi gorunuyo cnm. urolojiye gostermedinmi?
yada kadin dogum doktoruna goster anliyorlar onlarda.

inşallah canım zaten ağlama sebeplerimiz çoğunlukla eşler deilmi bu gün sabah 8de gittik hastaneye 8den ikiye kadar tam beş defa girdi örnek vermeye de öyle verebildi sitresten arık yapacak bişey yok veremiyorum dönelim dedi açtım muslukları de ağla de ağla günlerce iğneydi hormondu yoldu eziyetti adamın vereceği bir örnek neyseki üçte yaptılar aşılamayı ama oda bitti bende sinirden sitresten
abla yaa ayni sorun bizdede oluyodu malesef.2 kez iptal edilmisti.
2 defada deneyebildik onlarda tutmadi.yedigim ignelerle kaldim.
insallah seninki tutmustur da bu son olur insallah...

cnm hayirlisi olsun RABBIM eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin.
nasil geldi inatci minigin???neler yaptin en son?
Sağol canım benim darısı sana ve isteyen herkese olsun inşaAllah (AMİN) inan bu ay hiçbir şey yapmadım ovulasyon testi bile kullanmadim hiç düşünmeye firsatim olmadı yoğunluk ve sorun vardı bu ara onun için ilişki bile sadece 3 kere oldu akıntı tahminime gore 12. Gün yumurtlama oldu o gün de ilişki olmuştu işte üzerinden 14 gün geçince tahlil yaptım ve öyle öğrendim ;) Rabbim nasip etti zamanı varmış demekki klomen çatlatma iğnesi dahil çok şey denedim olmadı hiçbir şey yapmadığım ay oldu daha bata 2 gün var bide :KK8:

Sağol canım benim darısı sana ve isteyen herkese olsun inşaAllah (AMİN) inan bu ay hiçbir şey yapmadım ovulasyon testi bile kullanmadim hiç düşünmeye firsatim olmadı yoğunluk ve sorun vardı bu ara onun için ilişki bile sadece 3 kere oldu akıntı tahminime gore 12. Gün yumurtlama oldu o gün de ilişki olmuştu işte üzerinden 14 gün geçince tahlil yaptım ve öyle öğrendim :KK66: Rabbim nasip etti zamanı varmış demekki klomen çatlatma iğnesi dahil çok şey denedim olmadı hiçbir şey yapmadığım ay oldu daha bata 2 gün var bide :KK8:
ayy ne guzel supriz yapmis iste.peki neyden suphelendinde test yaptin
ben 1 haftam gecse bile hic cesaret edip yapamam.5 yilim bitti 2 kez esimin israriyla test yapmistim o da negatif.

Back
X