- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiinnnn İnşallah tek duâmm ❤Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin hayirlisiyla kimsenin kucagi bos kalmasin
canım benım 3 yıllı bıtırdık 4 grdık allhın ıznıyle 24 yasındayım sizAmin inşallah canım benim ♡
Kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisiniz?
canım benım 3 yıllı bıtırdık 4 grdık allhın ıznıyle 24 yasındayım siz
evet çoğunluk o yas arasıbişey farkettım yaşlar hep yakın 24 25 26 bizim jenerasyonda mı var anlamadım :)
Olabilirbişey farkettım yaşlar hep yakın 24 25 26 bizim jenerasyonda mı var anlamadım :)
Amiiiinnnn İnşallah canım. .allha uzun omurler huzr dolu günler versın cnm bende adet duzensızlıgı var hıc kendılıgınden olmam ılcala olurum bu ay 1 marttda ılk defa kendım hastalandım ve folibol ıcıyorum hersey ıyı hormon flan ama adet ve kılo var maalesef allhım ınsallah herkezı evlatlarına bagıslar ve nasıp eder![]()
BendeeOlabilir![]()
hayır kısttım yok sukur vardı pko ama ılcala tedavıyle kısttım kaybolduAmiiiinnnn İnşallah canım. .
Polikistik over musun sen ?
Kızlar selam bizdehemen yapinca çocuk olcak saniyodukama iki sene geçti tik yok :-D bende sorun yok şükür pco da yok. Sperm hareketi az olduğu için aşılama yapilcak yarin ilk aşılama için tedaviye baslicam çok umutluyum ins tez zamanda nasip olurr:))) varmı benim gibi yeni başlıcak olan ?
hayır kısttım yok sukur vardı pko ama ılcala tedavıyle kısttım kayboldu
Bendee