- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
Testim 91,82 cikti canm 1 2 haftalik dedi doktr
Tebrik ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testim 91,82 cikti canm 1 2 haftalik dedi doktr
Sagol canmTebrik ederim canım
Bizlere de duâ beklerimSagol canm




Merhaba canlar. .
Öncelikle Allah, bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine ettiğimiz dua ve yalvarislarimizin doktugumuz gozyaslarimizin hakkına evladı olanlarinkini bağışlasın gebe olanlarinkini sağlıkla kucağına aldirsin ayaklarına deyecek tas dan kem gözlerden esirgesin.evlat hasretiyle ciğeri yanan kokusuna özlem duyan anne olmak istiyorum diyen kadın kardeslerimede hayırlı salih sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah . (Amin)
Belki beni hatırlarsınız 7 senelik bi hasret ten sonra doğal yolla mucize gibi gebe kalmıştım .umut olsun tüm kardeşlerime asla umutları t ukenmesin diye de hemen burda paylasmistim ama Allah (c.c) verdi Allah (c.c)aldı .nisan ayindaydi halen toparlanamadim aslında .hiç olmayan bisiyin eksikliğini hissediyorum.dışardan abartiyo gibi gorunebilirim anlarım ama inanın o testin çift çizgi olduğu ben hamileymiş diye kendime evin içinde haykirdigim günü bir bile düşünmeden edemiyorum.
Bu top ic benim için çok önemli madalyonun iki yüzünüzde burda gördüm ,mutluluk dan duracak gibi olan kalbimize açıdan yanan cigerimide burda paylaştım.
Şimdi sanırım anka kuşu misali kullerimden dogma vakti geldi.umudum yeşerdi yine neden olmasın.folik asit içiyorum dusukden beri ve sizinleyim artık.yanlız kalmak istemiyorum.
Hepinize selam olsun.hayırlı bereketli ramazanlar.
Preseed okudum burda daha önce inşallah faydası olurHosbuldum canim sağ ol. Sen nasılsın yeni bir öneri varmı kaçırdığım bisi .ben 5gun sonra kırmızı kartı görürüm sanırım.odama incir kuru ne b aslicam bide preesed jel onuda kullancam .şimdilik aklimdakiler bunlar.
Preseed denemedim. .Inşallah canım sen denedinmi hiç.
Belirtileri başladı bakalım. .
Ramazan'da parmaklar oynamıyorBelirtileri başladı bakalım. .
Ses çıkmıyor kızlardan pek ramazan olunca. .
canim ben adet oldum coktan malesef yazmayi unutmusumHayalci_almina ****** 4 haziran beklemede
melekruu ********** 9 haziran beklemede
cilekli_sut ********** 12 haziran beklemede
ShinSeGi M melekruu
cilekli_sut
Belirtileri başladı bakalım. .
Ses çıkmıyor kızlardan pek ramazan olunca. .