Selam arkadaşlar ben 3 senelik evliyim yaklaşık 1.5 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyo benim evlenmeden önce ve korunmayı bırakana kadar adetlerimle alakalı hiç bir sorunum yoktu ne zaman korunmayı bıraktık ben adetlerimde düzensizlik başladı doktora gittim bi sorun yok tam bir senen dolsun öyle gel dedi ben bir senemi doldurdum gittiiğimde bana pco var dedi. tahlil yapıldı hsg istedi hsgden sonra tedaviye başlıcaz dedi ama özel hastanede çektiremedim filmi durumum olmadığı için üstünden 3 ay geçti dün burdaki devlet hastanesinden doktora gittim araştırdım iyi bir doktormuş ama bilemedim pek ilgilenmedi ama bana ilk defa bi doktor ilaç verdi.klomen ve 2 antibiyotik bir enfeksiyon söktürücü toz bi ilaç vermiş bir krem bide fitil vermiş adetliyken kullanmaya başla adetinin 3. günü tekrar gel dedi şimdi daha önceden doktora gidenlerden rica ediyorum bu antibiyotikleride adetliyken mi kullanmaya başlıcam bilgisi olan varmı acaba bide eşininde sprem hareketliğiğ sınırda takviye alsın dedi. bide bana kilo vermemi söyledi en büyük düşmanım o zaman nasıl kilo vericeksen bana bir fikir vericek olan :/