Canım pko var mı sende genelde pkolular kullanıyor inofolic i. Pko olmayanlarinda kullandığını gordum ama burda. İki çeşidi var biri şase biri combi . Şase olan suya katılıp içiliyor aç karnına sabah akşam 2 şer paket, combi olan ise hap şeklinde günde bir tok karnına iciliyor. Bir de adet zamani başlandigini biliyorum yani ben adet zamanımda başlamıştım çünkü yumurta geliştirici özelliğe sahipKizlar infolic diye bi ilaç ögrendim hamile kalmak için nasıl kullaniliyo adetimin 18. Günündeyim kullanmaya başlasam etkisi olurmu simdi bilgisi olanlar yazabilir mii ???
Herhangi bir zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsin ben sabah akşam Olmak üzere günde 2 tane içtim şase, pkolu olanlar sabah 2 akşam 2 kullanıyor , kullandgm ay hamile kaldım adet zamanıma denk gelmişti başladgm zaman, bana vesile oldu inş sanada olurKizlar infolic diye bi ilaç ögrendim hamile kalmak için nasıl kullaniliyo adetimin 18. Günündeyim kullanmaya başlasam etkisi olurmu simdi bilgisi olanlar yazabilir mii ???
Peki hergünmü içiliyo sadece bir günmüHerhangi bir zamanı yok istediğin zaman başlayabilirsin ben sabah akşam Olmak üzere günde 2 tane içtim şase, pkolu olanlar sabah 2 akşam 2 kullanıyor , kullandgm ay hamile kaldım adet zamanıma denk gelmişti başladgm zaman, bana vesile oldu inş sanada olur
Hayırlı olsun sizin için. Darisi bize inşallahBende bildiğim herhangi bi rahatsızlık yoktu pko vs. Mayıs ayınca İnofolic şase kullandım sabah akşam, o ay bi değişiklik olmadı. Haziranda kullanmadım, Temmuz ayında yine bi süre sabah akşam içtim, sonra sadece sabahları içtim ve çok şükür hamile kaldım. Vesile o mu diğer yaptıklarımmı bilmiyorum ama oldu çok şükür. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
İnşallah Allah razı olsun. Zorlu bi mücadele ama en önemlisi geleceğine inanmak. İnancınızı kaybetmeyin.. Allahım hayırlı zamanda nasip etsinHayırlı olsun sizin için. Darisi bize inşallah
Aminİnşallah Allah razı olsun. Zorlu bi mücadele ama en önemlisi geleceğine inanmak. İnancınızı kaybetmeyin.. Allahım hayırlı zamanda nasip etsin
Kapsül nasıl oluyo ben tozunu duydumda kapsül daha mi etkilibana da bu ay doktor verdi,kapsül ilacını,sabah akşam tok karna birr tane dedi,ben zaten bana verdiği günden bi iki gün sora adet olurum diyodum,o gün başladım bi iki gün öncesinden olsun diye ama,hala olmadım,ikinci kutadayım.
Sanırım toz daha etkiliymiş ama,ben kapsüle başlayınca öyle devam ettimKapsül nasıl oluyo ben tozunu duydumda kapsül daha mi etkili
bende kullandım bi dene istersenKizlar infolic diye bi ilaç ögrendim hamile kalmak için nasıl kullaniliyo adetimin 18. Günündeyim kullanmaya başlasam etkisi olurmu simdi bilgisi olanlar yazabilir mii ???
Deneyecem gelecek aybende kullandım bi dene istersen
hergün içiyosun kutu bitene kadar ,ben 1 kutu bitirmiştim 2.kutuyu aldım hamile oldugumu ögrendim ama yinede devam ettimPeki hergünmü içiliyo sadece bir günmü
Tamam canım sağolhergün içiyosun kutu bitene kadar ,ben 1 kutu bitirmiştim 2.kutuyu aldım hamile oldugumu ögrendim ama yinede devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?