Selam kızlar,
Babamın bir arkadaşı köpeğini bakamadığı için verecek birini arıyordu kardeşim de istediği için annem de kabul etti bugun gidip alacak annem :)
Şöyle ki cinsi ingiliz cocker 30 günlük yavru evimiz de teras var teras yarı kapalı kış bahçesi gibi yani köpek yuvasını oraya koysak üşür mü sizce hasta olur mu ?
bir de bakımı hakkında internette pek bişey bulamadım bilgisi olan var mı ? ne yer ne içer ne yapmamız gerekiyor :)
internette bu cinsle ilgili kıskanç saldırgan olabilir yazıyor bir de bir sendromdan bahsediliyor öfke nöbetleri falan
doğru mu bu peki ?
Eki Görüntüle 1310427
böyle bişey 
yardımcı olursanız çok sevinirim 
30 günlük çok küçük. Keşke daha fazla anne altında kalabilseymiş.
Yarı kapalı alana koymayın. Hem havalar soğuk hem daha küçücük. Zaten normalde terasta bakmayacaksınız diye umuyorum, değil mi?
Öfke nöbeti dediğiniz rage sendromudur, evet cockerlarda görülebilir ama çok nadirdir. Şu anda endişe etmeniz gereken bir şey değil bence.
Cockerlarda kıskançlık, saldırganlık genelde şımarıklıkla ilgili oluyor. Küçük ırk diye pek eğitim verme zahmetine girmiyor çünkü sahipleri. O nedenle de köpeklerde problemler gelişebiliyor.
Alır almaz zaten veterinere götürün. Normalde puppy dp aşısı ile aşı takvimine başlanır ama anne altında olmadığı için muhtemelen karma ile başlar. Karma aşıları, bronşin, corona ve kuduz gibi aşıları aralıklarla olacak. Yanısıra iç parazit ilaçlaması başlayacak. İç parazitleri rutin olarak yapacaksınız, bebeklik aşıları bittikten sonra senede bir olacak aşıları.
Kuru mama verecekseniz kaliteli bir mama verin, evet fiyat olarak daha pahalıdır ama özellikle gelişme çağında beslenme çok önemli. Piyasada bulunan Taste of the Wild, Orijen gibi mamalar pahalı ama iyi mamalardır, Eukanuba, Royal Canin gibi mamaları da verebilirsiniz. Lütfen ama lütfen Pedigree, Chappi, Champion gibi market mamalarını kullanmayın.