İngiliz karbonatı ile tecrübeler

1kaktussever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
94
23
Merhaba kızlar ben karbonatli su iciyorum suan iftardan sahura kadar 3 litre bitiriyorum 3 gundur iciyorum tek dezavantaji bas agrisi ama uygulaysn var midaha once bn suan pek bi kilo kaybim olmadi ne kadar verdiniz ben 3 gunde 800 gr verdim ama burda bu konuyla ilgili bolumu okudugumda baya iyi kilolar verilmis siz ne dusunuyorsunuz??

Az önce yazdım, 2 litre sıvı (su, çay,kahve) 60 kg bir insan için belirlenmiştir. 3 litre su, 0.5 ltire de çay, kahveniz olsa 3.5 litre için; 100 kg olmanız lazım. Karbonatın fayda kadar zararı da var, okumanızı öneririm. Böbreklerinizi aşırı yoruyorsunuz, baş ağrısının sebebi bu. 800 gram ise daha az katı yemek, sıvıyı derhal vücuttan atmaktan dolayı oluşmuş olabilir. Dikkat edin lütfen..

Az önce yazdım, 2 litre sıvı (su, çay,kahve) 60 kg bir insan için belirlenmiştir. 3 litre su, 0.5 ltire de çay, kahveniz olsa 3.5 litre için; 100 kg olmanız lazım. Karbonatın fayda kadar zararı da var, okumanızı öneririm. Böbreklerinizi aşırı yoruyorsunuz, baş ağrısının sebebi bu. 800 gram ise daha az katı yemek, sıvıyı derhal vücuttan atmaktan dolayı oluşmuş olabilir. Dikkat edin lütfen..

Cnm suan sadece yemeklerden evvel 2 bardak iciyorum azalttim biraz zararini gordum aslinda

X