1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonatini koyup eriyene kadar karistiriyoruz ve normal su yerine bu suyu içiyoruz bir zaman sonra iştahın kapanmasına sebep oluyomus ama asıl amaç suyun ph değerini yükseltiyo belki duymuşsunuzdur bu aralar çok popüler olan alkadays onunla aynı görevi görüyor sabahları kahvalti yapmadan yarım saat önce bir bardak sonra kahvalti diğer öğünler içinde aynı şekilde ve yemekte su icmememiz gerekiyor bir günde 2.5 3 lt su icmemizde fayda var ama kışın bunu yapmak baya zor olucak :) ışte hepsi bu kadar :)merhaba ne yapıcaz anlat biraz önce ona göre canım
1.5 lt suya 1 tatlı kaşığı ingiliz karbonatini koyup eriyene kadar karistiriyoruz ve normal su yerine bu suyu tüketiyoruz bir zaman.sonra iştahın azalmasina sebep oluyormuş ama asıl amaç suyun ph değerini yükseltmesi ve hucrelerimizi doyurmasi belki duymuşsunuzdur bu aralar çok popüler olan alkadays la aynı görevi görüyor ve bir zaman sonrq yaglarimiz erimeye başlıyor ve zayifliyoruzzmerhaba ne yapıcaz anlat biraz önce ona göre canım
merakla sonuclarını bekliyorummm:))))eveett 1.5 lt suyu kaynatip soguttum az önce icinede ıngiliz karbonatini koydumyarım su bardagi ictim normal su iciyomus gibi dusunurseniz tadinda da bi sorun yok bakalım sonuç ne olucak
peki kısa bi sürede olsa fayfasini gördün muben de almıştım. ama tadını benimseyemediğim için kullanamadım. ph derecesini yükselttiği için ve metabolizma çalışmasını güçlendimesi için almıştım.
onun bir faydasını görmedim. belki alışkanlık haline getirseydim görebilirdim ama kısa bir süre için etki sağlamadı yani.peki kısa bi sürede olsa fayfasini gördün mu
sende herhangi bir yan etkisi oldu mu ?Evet ise yariyor kizlar ben de yaptim 48 kiloya dusmustum 53 kilyodum ama bide ustune evlilik hazirliklari stres vardi ama yediginize ictiginize mutlaka dikkat etmeniz gerekiyor.. Bi de midenizi agritirsa icmeyin tavsiyemdir size.. Aldiginiz sonuclari da burada paylasin mutlaka :)
hayır biraktim gerçi yüzündeki kizarikliklarin ondan olmadığını anladım ama tekrar başlamaya useniyorum açıkçası çünkü pek su içme gibi bir alışkanlığım yok özellikle de kışınMerak ettim devam ediyor musun
n düşünüyorum başlamayı bir buçuk litre suya koyup içilecek değil öiözellikle
evet bir buçuk lt suya bir tatlı kaşığı koyup iyice karistiriyosun bi faydasını görürsen bizimle paylaşmayı unutma ;-)Be
n düşünüyorum başlamayı bir buçuk litre suya koyup içilecek değil öi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?