- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Minicik bi dert hatta dert bile degil ama en cok bdv ye bakildigi için buraya actim konuyu
Bana ingilizcemi gelistirmem icin dizi onerir misiniz ? Anlasilmasi zor olmayan guzel eglenceli bi dizi
Seviyem kacinci seviye oluyo bilmiyorum ama derdimi anlatabilecek, cat pat muhabbet edecek kadar var yani zorlansamda yabanci biriyle guzel anlasabiliyorum
dizi olarak bilmiyorum ama ingilizce dersleri oluyordu kanalın birinde adını hatırlamıyrum şu an. ama en güzeli bence netten yabancı arkadaşlar edin öyle daha güzel pratik yaparsın
O dersler kolay oluyo okadar dusuk degil seviyem, yabanci sitelere de arada bir giriyorum ama turk basmis heryeri :) pek bulamadim yinede konustugum yabanci arkadaslarim var onlarla gelistirmeye calisiyorum yine de bi dizi guzel olurdu
Alf izle ben çok seviyorum. Ve çok duru konuşuyorlar.
Belki how i met your mother olabilir
Güzel günler göreceğiz...
Doctor who yu tavsiye ederim ☺☺☺
"Pretty Little Liars" kesinlikle tavsiye ederim. En azından ilk bölümünü izlemeden karar verme :)
friends. Eski ve uzun bir dizi.Kendim izlemesem de kardesim izler.Agir bir ingilizcesi yok
the vampire diariesin konusu cok sacma geliyor, two broke girls cok guzel onu izliyorum arada digerlerini bilmiyorum bakicam, tesekkurler :)Mike and molly
The vampire diaries
The originals
Csi new york
Two broke girls
Ben bunların hepsini çok rahat anlıyorum
Friendsi not ediyorum tesekkur ederim :)Günlük konuşma dediğiniz için friends dizisi olabilir. Polisiye ya da bilim kurgu olan dizilerde araya terimler filan giriyor haliyle dil ağırlaşıyor
Teen wolfu pek begenmedim ben :)Ingilizceni geliştirme acısından arayorsan pek öneride bulunamam ama genel bir öneri isteseydin Teen wolf derdiiim :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tesekkur ediyorum hepsini not ediyorum:) supernationala son sezondan baslasam olur mu acaba yoksa ilk sezondan mi baslamaliyim cok bolum ve sezon var cunku yetismek zor olursupernatural izleyebilirsiniz.ayrıca dizi izlemenin dışında başka bir şeyler de yapabilirsiniz mesela böyle yabancı sitelerdeki haberleri falan okuyabilirsiniz bilmediğiniz kelimelerin de anlamına bakar öğrenmiş olursunuz bu arada.özellikle magazin olursa sıkılmazsınız, yorumları okumak da keyifli oluyor.telaffuzunuzu geliştirmek için de sevdiğiniz sanatçıların röportajlarını falan da izleyebilirsiniz ayrıca.ve telefonunuza tureng sözlük indirebilirsiniz kelimeyi yazdıktan sonra dinleyip nasıl okunduğuna da bakabiliyorsunuz.
Kesinlikle Friends. Çok eğlenceli bir dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?