ingilizce istemeyen bir iş istiyorum?

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
arkadaşlar merhaba ,

Benim ki dert mi bilmiyorum ! İngilizce öğrenmeye çalşıyorum ama olmuyor , hangi ilana baksam ingilizce istiyor... ama ben ingilizce olmadan da işimi süper yapabilen bir insanım ... ingilizceyi zorunlu kılmayan bir iş istiyorum.... ŞUan çalıştım yer ingilizce bilmediğimi biliyor ama bende ingilizce öğrenmemi bekliyor,
bu durumun yükü omuzlarımda çok ağır çünkü ben ingilizce öğrenemiyorum.. sevmiyorum bu dili ne yapayım offff ....

öncelikle herhangi bir kursa gitmeyi denedin mi yoksa tek başına çalışıp yapamadığına mı karar verdin

arkadaşlar merhaba ,

Benim ki dert mi bilmiyorum ! İngilizce öğrenmeye çalşıyorum ama olmuyor , hangi ilana baksam ingilizce istiyor... ama ben ingilizce olmadan da işimi süper yapabilen bir insanım ... ingilizceyi zorunlu kılmayan bir iş istiyorum.... ŞUan çalıştım yer ingilizce bilmediğimi biliyor ama bende ingilizce öğrenmemi bekliyor,
bu durumun yükü omuzlarımda çok ağır çünkü ben ingilizce öğrenemiyorum.. sevmiyorum bu dili ne yapayım offff ....

malesef artık ingilizce istemeyen pek iş kalmadı gibi..
siz sevmiyorum dedikçe öğrenmenizde zor olur..
en azından kendinizi idare edecek kadar öğrenmeniz gerekiyor..
işiniz ne ..ingilizce olamadan yapabiliyorsanız neden öğrenmeniz bekleniyor orasını anlayamadım:31:

kursa gittim... sonra kendim çalışmaya çalışıyorum ama olmuyor kendimi salak gibi hissediyorum... Aktif olarak bu dili kullanmıyorum sanırım ondan,
nefret ediyorum ingilizceden en büyük etken bu biliyorum.... ama nefret ediyorum yapacak birşey yok :!

malesef artık ingilizce istemeyen pek iş kalmadı gibi..
siz sevmiyorum dedikçe öğrenmenizde zor olur..
en azından kendinizi idare edecek kadar öğrenmeniz gerekiyor..
işiniz ne ..ingilizce olamadan yapabiliyorsanız neden öğrenmeniz bekleniyor orasını anlayamadım:31:

İşim yönetici asistanlığı gerçi ben bu mesleği de sevmiyorum... off nasıl öğrencem :!

İşim yönetici asistanlığı gerçi ben bu mesleği de sevmiyorum... off nasıl öğrencem :!

demekki ingilizce gerekiyor..
ya farklı bir iş deneyeceksiniz yada öğreneceksiniz..
ben 27 yasında öğrendim
eğer işiniz ingilizce ağırlıklıysa öğrenmeniz daha kolay oluyor..
mailler tel v.b şeyler pratik oluyor
bide kursa giderseniz azıcık çabayla zor değil inanın..
siz normal ingilizce değilde iş ingilizcesi kurslarına katılın

demekki ingilizce gerekiyor..
ya farklı bir iş deneyeceksiniz yada öğreneceksiniz..
ben 27 yasında öğrendim
eğer işiniz ingilizce ağırlıklıysa öğrenmeniz daha kolay oluyor..
mailler tel v.b şeyler pratik oluyor
bide kursa giderseniz azıcık çabayla zor değil inanın..
siz normal ingilizce değilde iş ingilizcesi kurslarına katılın

Teşekkür ederim ilgin için ... Başka Meslek olarak bilgisayarlı muhasebe kurusuna yazıldım inş. 2 hft sonra başlayacak... Muhasebe alanında iş bulana kadar bu mesleği yapmak zorundayım... yaşımda daha 23 , sanırım ben dil konusunu biran önce olsun istiyorum yani biraz acele ediyorum.... Bir kurs daha denemellimiyim acaba ...
aktif olarak konuşabiliyor musunuz? NAsıl öğrendiniz İng.

Bütün yabancı dillere karşı mı böylesin yoksa ingilizceye özel bir nefret mi?
Yönetici asistanlığı da malesef ing gerektiren bir meslek yani, çok küçük bir firmada değilsen genelde uluslararası bağlantılar oluyor.
Önyargılısın, yenmeye çalış, olmuyorsa da başka alanlara yönelmeni tavsiye ederim.

Bütün yabancı dillere karşı mı böylesin yoksa ingilizceye özel bir nefret mi?
Yönetici asistanlığı da malesef ing gerektiren bir meslek yani, çok küçük bir firmada değilsen genelde uluslararası bağlantılar oluyor.
Önyargılısın, yenmeye çalış, olmuyorsa da başka alanlara yönelmeni tavsiye ederim.

Başka bir öğrenmek için çabam olmadı şimdilik... Küçük bir firmada değil holdıngde çalışıyorum...:( Ama yAkında kovulurum :)

Son düzenleme:
Başka bir öğrenmek için çabam olmadı şimdilik... Küçük bir firmada değil holdıngde çalışıyorum...:( Ama yAkında kovulurum :)

Canım yapma allah aşkına dünyanın en basit dili ingilizce.
5 dil biliyorum en zoru da türkçe, nasıl öğrendin Türkçeyi? Doğal akışına bıraktığın için, of öğrenemiyorum demediğin için. Tamam anadilimiz ing değil, etrafımızda konuşulmuyor ama napalım, biraz bişeyleri oturt film izle sonra, bence çok zevk bile alırsın. Önyargını at üstünden... Senin öğrenenlerden ne eksiğin var ki? Anadilin gibi şakır şakır konuşamayabilirsin, dil de biraz yetenek işi ama, işini güvenceye alacak kadar öğren yeter zaten.

Teşekkür ederim ilgin için ... Başka Meslek olarak bilgisayarlı muhasebe kurusuna yazıldım inş. 2 hft sonra başlayacak... Muhasebe alanında iş bulana kadar bu mesleği yapmak zorundayım... yaşımda daha 23 , sanırım ben dil konusunu biran önce olsun istiyorum yani biraz acele ediyorum.... Bir kurs daha denemellimiyim acaba ...
aktif olarak konuşabiliyor musunuz? NAsıl öğrendiniz İng.

rica ederim..
bende muhasebeciyim :1:ama uluslararası firma olduğu için ingilizce şart..
yani muhasebedede ingilizce şartı var..
evet konuşabiliyorum ama benim çok oldu kursa gideli..
dediğim gibi businessingilizce kurslarına katılmanız daha iyi..
bide sürekli aktif bir firmaysa zaten iş başa düşüyor konuşarak
maillerle pratik yapmış oluyorsun
kendini cesaretlendir ..öğreneceğine inanıyorum ben..

orta yaşlarında bu dili öğrenen pek çok insan var.o kadar da zor değil başarmak.yaşınız da çok genç ayrıca. pes etmek yerine kendinizi verip yoğun bi şekilde çalışırsanız başaramamanız için hiç bir neden yok.
iyi bir kursa yazılın öncelikle. ingilizce hikaye kitapları var her yerde satılıyor, ince ve kolay anlaşılır dilde kitaplar. onlardan alın ve devamlı okuyun. sürekli ingilizce ve türkçe altyazılı dizi ve filmler izleyin.onların da faydasını görürsünüz.

fononundu sanırım..sekreterler için ingilizce kitabı vardı..
ilk onla başlayabilirsin arayan olduğunda bocalamazsın en azından

Arkadasim bende suan yeni bir dil ogrenen biri olarak (Koreceyi ogreniyorum) tek tavsiyem
onyargini birak, sevmeye calis. ogrendikce hayatinin nasil kolaylastigini goruceksin ve sende daha fazla
ogrenmek isteyeceksin. ben suan 28 yasindayim bak sen 23. simdi baslasan benim yasima gelince mukemmel
bir ingilizcen olur. sunu soylemeliyim hang dili ogreniyorsan ogren cok emek lazim, her dilinde bir zorlugu var.
inglizcede yuklem tumlec yer farkliligi, yardimci fiiller , korecede de bir dunya hitap kalibi, ayni sozu karsilayan
bir cok ek var. yani hic biri kolay degil.
emek emek emek diyorum ama emek vermeden oncede sevmeye calismalisin. sevmeden yapilan isten hayir gelmez
benim ingilizcemde cok iyi degil ama idare ediyorum. korecede sinavlarimi verdikten sonra tekrar ona yogunlasacagim.
maalesef artik ingilizce bilmek gunumuzde zorunlu oldu. ustelik senin isinde onunla ilgili hem cogu istede ingilizcen
olursa bir adim daha onde olursun. biliyorum dil ogrenmek cok zor ama su dunyada ne kolayki?
bence kacma ve savas :69:

Ingilizce ogrenilebilecek en basit dil emin olun...
yapabilirsiniz...
zor degil...
eger imkaniniz varsa yurt disinda bir sure calismaya ne dersiniz? bir takim sirketler var size yurt disinda is buluyor bir sure calisip dilinizi gelistiriyorsunuz hem de yabanci ulkeleri gormus oluyorsunuz...
Ingilizce'de zamanlari falan sorun ediyorsaniz hata edersiniz, onemli olan kelime bilmek...zamanlar bir sekilde zamanla yerine oturuyor zaten...
tavsiyem bol bol CNBCe'deki yabanci alt yazili dizileri izlemeniz, dizileri izleyeyim derken dilinizi gelistirirsiniz...hem telaffuz yeteneginiz hem de kelime dagarciginiz gelismis olur...
bunun disinda alt yazili yabanci filmler, cizgi filmler izleyin...
cocuk kitaplari alin okuyun...
dedigim gibi, tenseleri bir kenara birakin, genis zaman, gecmis zaman ve gelecek zamani bilin bunlar size yeter bir sure...
ben yabanci bir okulda okuyorum, inanin bu saydigim 3 tense okul bile bitirebilirsiniz ben Ingilizce egitimi aldigim programda ogrendigim gramerin bir cogunu kullanmiyorum okulda...gerek kalmiyor cunku...unuttum bile bir cok ogrendigim seyi...

bende yönetici asistanlığı yapıyorum.
ama bizimki çok büyük bir şirket değil.
ingilizce çok nadir gerekli oluyor bizde.
ben ingilizceye ilkokulda sarılmıştım sıkı sıkı. ingilizce öğretmenimi çok severdim. onun etkisiyle sanırım :)
lisede 1 sene hazırlık okudum ingilizce ağırlıklı. diğer sınıflarda da gördük.
üniversitede ingilizceden muaftım. ama arada giriyordum derslere.
son sınıfta da mesleki ingilizce görmüştük. 3 yıl oldu okuldan mezun olalı.
kitap defter açmıyorum 3 yıldır ama film alacağım zaman alt yazılı alıyorum, yabancı kanalları açıyorum evde.
yabancı müzik dinliyorum. unutmamak için arada bir tekrar edeyim istiyorum ama vaktim olmuyo.
olumlu yaklaşırsanız olumlu sonuçlar alacağınıza inanıyorum.
ince ingilizce hikaye kitaplarından alın, evde olduğunuzda yüksek sesle okuyun. telaffuzunuz gelişir.
bilmediğiniz kelimeleri bir kağıda çıkarın anlamlarını bulun. kelime dağarcığınız gelişir.
aslında düşününce farklı farklı teknikler var öğrenme konusunda.
sanırım işin can noktası olumlu ve isteyerek yaklaşmak...

canım kafana koyarsan kesinlikle öğrenilmeyecek bir dil değil ve de kolay bir dil diğerlerine göre. cnbce'yi aç izle, bir ay sonra aşinalık kazandığını göreceksin hatta :)

Kızlar internette sürekli araştırdığım bi konu vardı NLP yöntemi ile ingilizce ama henüz net bi bilgiye ulaşamadım reklam kokuyorda olabilir yada gerçekten işe yarıyorda olabilir NLP yöntemini yaptıran var mı yada yaptıranlardan bilgi alan var mı ???

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. ingilizceyi sevmeye çalşıyorum ... inş. öğreneceğim :)
sizlere birşey daha sormak istiyorum .
daha öncede söylediğim gibi ben büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum fakat bu mesleği yapmak istemiyorum.
sizce yönetici asistanlığı veya sekreterlik dışında hangi meslekleri yapabilirim .
Teşekkürler

Back
X