İngilizce Kurs Önerileri

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhaba Akıllı Kadınlar 🌸

Ben İngilizce kursuna kayıt olmayı düşünüyorum. İngilizcem hiç yok diyebilirim. Aslında bir kursa ücret ödemek aklımda yoktu ama bana bilindik bir İngilizce kursundan oldukça cazip bir mesaj geldi ve ben coştum.

Sizce hangi İngilizce kursu ve neden? Bildiğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli kurslar neler? Burada isim yazmak yasak sanırım. Bana özelden de tavsiyede bulunabilirsiniz. Yurt dışına gönderen kurslar var mı? Ücretleri nelerdir?

Anadolu yakasinda kadikoydeki kurslari tercih edin. Oralardaki yabanci hocalar daha iyi. Kurs adi veremeyecegim, uzun zaman oldu tasinali ama en iyileri kadikoydeydi.
çok teşekkür ederim. peki amerikan ingilizcesi mi yoksa ingiliz ingilizcesi mi?

Biraz bos vaktim olsa konuşma pratigi yapmak icin denemek istiyorum
bunun kids alanıda var kızım ıngılızce ogrensın dıye kaydolduk bız memnunuz acıkcası :) yuz yuze ev rahatlıgında guzel egıtım anlayısları var

bu bir çeşit dert. yabancı dil sorunu.
Ayakkabı rengini nasıl değiştireceğinizden gideceğiniz İngilizce kursuna kadar aklınıza her gelen konuyu bdvye açamazsınız yasaktır.
Tüm uyarılarınız kategori dışı konudan, rica ediyorum kurallara uyun.

Son düzenleme:
Merhaba Akıllı Kadınlar 🌸

Ben İngilizce kursuna kayıt olmayı düşünüyorum. İngilizcem hiç yok diyebilirim. Aslında bir kursa ücret ödemek aklımda yoktu ama bana bilindik bir İngilizce kursundan oldukça cazip bir mesaj geldi ve ben coştum.

Sizce hangi İngilizce kursu ve neden? Bildiğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli kurslar neler? Burada isim yazmak yasak sanırım. Bana özelden de tavsiyede bulunabilirsiniz. Yurt dışına gönderen kurslar var mı? Ücretleri nelerdir?

Merhaba, anaokuluna ve ilkokula giden çocuklarımın evde İngilizce öğrenmelerini istiyorum. Novacids, Cambli gibi sistemler varmış ama, çok pahalılar. Bir de evde internet iyi olması gerekiyormuş, hocalar canlı bağlandığı için kopma olunca paran da boşa gidebiliyormuş. İndirebileceğimiz veya telefon, tablet uygulaması vs. önerileriniz var mı?

Biz Sequoia diye bir uygulama var, onu kurduk çocuklar için, baya sevdiler, öğretici de. Hem oyun oynuyorlar hem öğreniyorlar. Tavsiye ederim. Sadece 4-8 yaş için uygunmuş ama; bakalım, bunu tamamladıktan sonra belki Cambly ye devam ederiz. Belki de yeni yaşlar için Sequoia çıkarırlar, yorumlara da yazdım ama. Eşimle İngilizce biliyoruz, çocuklara bizim öğretmemiz biraz zor oluyor. Bu tür uygulamalarda oyunlaştırma da olduğu için iyi oluyor, öğreniyorlar.

Back
X