- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Konuyu yanlış yere açmak da yasak. :/Burada isim yazmak yasak sanırım
bu bir çeşit dert. yabancı dil sorunu.Konuyu yanlış yere açmak da yasak. :/
istanbulHangi il?
Anadolu yakasinda kadikoydeki kurslari tercih edin. Oralardaki yabanci hocalar daha iyi. Kurs adi veremeyecegim, uzun zaman oldu tasinali ama en iyileri kadikoydeydi.istanbul
çok teşekkür ederim. peki amerikan ingilizcesi mi yoksa ingiliz ingilizcesi mi?Anadolu yakasinda kadikoydeki kurslari tercih edin. Oralardaki yabanci hocalar daha iyi. Kurs adi veremeyecegim, uzun zaman oldu tasinali ama en iyileri kadikoydeydi.
Yaygin olan Amerikan Ingilizcesi. Zaten kurslarda ogretilen o. Aradaki tek fark aksan. Uc bes kelime farkli o kadar. Ingiliz aksani cok baskin, onu anlamak ve konusmak zor.çok teşekkür ederim. peki amerikan ingilizcesi mi yoksa ingiliz ingilizcesi mi?
Biraz bos vaktim olsa konuşma pratigi yapmak icin denemek istiyorumonline dusunursenız cambly guzel
Cambly - Online İngilizce Öğrenme, Görüntülü İngilizce Konuş
Cambly sana ana dili İngilizce olan kişilerle anında görüntülü sohbet etme imkânı sunar, böylece İngilizce öğrenebilir ve kendine güven kazanabilirsin!www.cambly.com
bunun kids alanıda var kızım ıngılızce ogrensın dıye kaydolduk bız memnunuz acıkcası :) yuz yuze ev rahatlıgında guzel egıtım anlayısları varBiraz bos vaktim olsa konuşma pratigi yapmak icin denemek istiyorum
Baya guzel yorumlar duydum. Cocuklara yonelik olmasi da güzelmiş.bunun kids alanıda var kızım ıngılızce ogrensın dıye kaydolduk bız memnunuz acıkcası :) yuz yuze ev rahatlıgında guzel egıtım anlayısları var
çok çok teşekkürler.Yaygin olan Amerikan Ingilizcesi. Zaten kurslarda ogretilen o. Aradaki tek fark aksan. Uc bes kelime farkli o kadar. Ingiliz aksani cok baskin, onu anlamak ve konusmak zor.
size de çok çok teşekkür ederim.online dusunursenız cambly guzel
Cambly - Online İngilizce Öğrenme, Görüntülü İngilizce Konuş
Cambly sana ana dili İngilizce olan kişilerle anında görüntülü sohbet etme imkânı sunar, böylece İngilizce öğrenebilir ve kendine güven kazanabilirsin!www.cambly.com
Ayakkabı rengini nasıl değiştireceğinizden gideceğiniz İngilizce kursuna kadar aklınıza her gelen konuyu bdvye açamazsınız yasaktır.bu bir çeşit dert. yabancı dil sorunu.
Merhaba Akıllı Kadınlar
Ben İngilizce kursuna kayıt olmayı düşünüyorum. İngilizcem hiç yok diyebilirim. Aslında bir kursa ücret ödemek aklımda yoktu ama bana bilindik bir İngilizce kursundan oldukça cazip bir mesaj geldi ve ben coştum.
Sizce hangi İngilizce kursu ve neden? Bildiğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli kurslar neler? Burada isim yazmak yasak sanırım. Bana özelden de tavsiyede bulunabilirsiniz. Yurt dışına gönderen kurslar var mı? Ücretleri nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?