Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar aramızda ing öğretmenliği okuyan var mıı? ing öğretmenliği bölümü kolay mı zormu? hazırlık okumak zorundamıyız? cevap vrirseniz çok sevinicmm
ben suan ıngılızce ogretmenlıgını okuyorum canım suankı sısteme gre her unıverstenın hazrlık atlama sınavı degsyor kımısı test yapıyo halıyle gecmek cok kolay oluyo kımıyse zora gıdıyo konusma pratık sınv yapıyolar okulunu sylersen daha ck yardmcı olurum sana ben :)
kocaeli üni ing öğretmenliği kazandım bu sene hazırlık sınavı var essay yazdırıyolarmış tabi birde listening speaking varmış hazırlık atlamak için off ben napıcam speakingim hiç iyi değil ama hazırlık sınavını atlamayı çok istiyorum off sizce napmalıyım???((((((((((((((( siz hangi üni de okuyosunuz ? hazırlık sınavını nasıl geçtiniz ?
![]()
evet canım benımde hazrlık atlama sınavım boyleydı e halıyle gecemedım hazırlık okudum
bn ondokuz mayıs unıvrstesınde okuyorum canım hazırlık sınavında konusma essay yazma dınleme vardı ve yapamadım hıc bırını
cunku lısedekı bılgılerle yapılmıyo gecemezsen eger canını sıkma tatlım o senenın keyfını cıkart gz toz bolca sana bı dınlenme frsatı gbı dusun hazrlıgı daha snrakı senelerde ustten ders alıp erken btırırsın :)
ya demek üstten ders alıp 4 senede bitirebilir miyim? üninin biran önce bitmesini istiyorumda