Merhaba kızlar bayadir dert ettigim bi konu var.Ben ingilizce tıp okuyorum daha dogrusu okuyamiyorum bir sene iyi bir hazirlik egitimi aldim ingilizcem eskisine gore baya ilerledi ama hala yeterli degil.. derslere sırf bu yuzden girmek istemiyorum hocalari anlamiyorum ki hazirliktan gelen cogu kisi de boyle benim gibi derslere girsem bile uyuyorum inanin uyumak daha mantikli geliyor anlamaya calismaktansa..komite zamanı da calısırken ruhumu teslim etcem diye korkuyorum okuyorum okuyorum anlamiyorum bolum zaten zor ustune birde ingilizce eklenince tam oluyor ..okula baslayip dersleri gorunce bu sene notlarimi yuksek tutarim seneye okulumu degistirip turkce egitim veren baska bir universiteye gecerim demistim ama nerdee icimden calismak gelmiyor ki
simdi elime bir tane turkce fizyoloji kitabi aldim okuyorum o kadar zevkli ki insanin kendi dili olmasi inanin baska birsey herseyiyle anliyorsunuz tam ..neden sectin derseniz bu kadar zor oldugu aklima bile gelmemisti okurum yaparim ben diyordum
Icinizde ingilizce bolum okuyan var mi nasil bitirdiniz cok zor degil mi bende mi anormallik var ? Yaz icin de dil kursu dusunuyorum ama aileme de artik yuk olmak istemiyorum bu okuldan da kurtulmak istiyorum ama bu notlarla o da imkansiz cok kotu durumdayim yani 😔😔😔
ve bu arada anatomiyi ingilizce ogreniyoruz biz Tus sorularina bi baktik latince ve cok farkli eger okulumu degistirmezsem bu da ayri bir sorun olacak
simdi elime bir tane turkce fizyoloji kitabi aldim okuyorum o kadar zevkli ki insanin kendi dili olmasi inanin baska birsey herseyiyle anliyorsunuz tam ..neden sectin derseniz bu kadar zor oldugu aklima bile gelmemisti okurum yaparim ben diyordum

Icinizde ingilizce bolum okuyan var mi nasil bitirdiniz cok zor degil mi bende mi anormallik var ? Yaz icin de dil kursu dusunuyorum ama aileme de artik yuk olmak istemiyorum bu okuldan da kurtulmak istiyorum ama bu notlarla o da imkansiz cok kotu durumdayim yani 😔😔😔
ve bu arada anatomiyi ingilizce ogreniyoruz biz Tus sorularina bi baktik latince ve cok farkli eger okulumu degistirmezsem bu da ayri bir sorun olacak

Son düzenleme: