Bir teknik terime alısiyorum diger komite geliyor baska bir ders ekleniyor hoop yeni kelimeler tekrar basa sarıyorum 😳 eziyet gibi geliyor ben normalde ortamini degistirmeyi seven biri degilim cok cekinirim ama turkce tıpa suan gec deseler hic dusunmeden gecerim de ortalamam cok sıkıntı ..arkadaslarım da benim gibi hatta birbirimizi iyi bulmusuz hicbirimiz anlamiyoruz :/ sinifta anlayan var tabiki ozellikle robertliler ingilizceleri cok cok iyi oldugu icin baya iyiler ama ben anadolu lisesi mezunuyum 1 sene hazirlikla yapamiyorumben tıp okumadım ama bölümü ingilizce okudum ve zorlanmadım
teknik terimlere çalışınca çözülüyo ama türkçeye göre anlamak zor oluyo tabi
ama eziyet gibi geliyosa türkçe bölüme geç yapabilirsen
tıp terimleri filan daha zordur haliyle diğer arkadaşların da senin gibi zorlanıyo mu
normalde ingilizceyi severdim aslında ama hazırlıkta nefret ettim ama işim havacılıkla ilgili olduğu için mecbur öğrenmek zorunda kaldım yurtdışına eğitime gittim bu yüzden
eğer türkçeye geçemiyosan bence öğrenmeye bak hem her yerde işine yarar ingilizce bilmek
Ilk 2 sene temel tıp bilimleri goruyorum ya ben simdi bunlari biraz bos gecsem yani komitede tamam gececek kadar yapsam daha sonra ilerde sıkınti olur mu hastaneye gectiginizde Türkce mi anlattilar hocalarBiz 4 te hastaneye gectik.derslere girdim bazisi guzeldi bazisinda ben de uyurdum senin gibi.simdiki dersleri gececek kadar ogren yeter.onemli olan stajlar.genelde turkce anlatilir ve hasta basi cok eglenceli olur.moralini yuksek tut.ilerde daha guzel olacak.bence ust siniflarla da konus.onlar daha aydinlatici olur.ben unuttum nerdeyse o zamanlari
kusura bakmayin cok soru soruyorum ama cok dert oldu icimde

Biliyorum kotu niyetiniz olmadigini😊Moralin bozulsun diye söylememiştim özür dilerim sadece kendi halim de geldi de aklıma ondan dertlendim bir an ama ben sınavlara ezberleyip ezberleyip geçerdim, sonra Türkçelerini öğrenirdim, kimse de İngilizcesini kullanmıyor zatenSonuçta sen Ayşe teyzeme "ımoğşınıl amenorrağ" demiceksin dimi stres olmuşun teyze gecikmişin diceksin
Nerden aklıma geldi bilmem, fizyoloji görmüştüm de
Yatay geçiş imkanın yok mu
cok guldum gercekten oyle

ortalamam cok dusuk birinden 63 digerinden 50 aldim haftaya cuma bir tane daha var ama parlak gorunmuyor bu ortalamayla almazlar beni iyi bi yere