Herkese merhaba,
eşi yabancı olanlar çocuklarına ne isim koydunuz..benim eşimde yabancı ama bebeğimiz olduğunda türkçe isim koyacağız ama bir türlü onun hoşuna da giden bir isim bulamadık..onun hoşuna gidenler benim hoşuma gitmiyor..
Eşimin kulağına hoş gelenler kız için Merve erkek için Arda
ben kız için Su,Asya,Masal,Beste,Defne,Aylin isimlerini beğeniyorum ama hiçbirini beğenmedi sağolsun.
İsimlerin içinde ç,ı,ş,ö,ü ğ gibi sadece türkçede bulunan harfleri maalesef koyamıyorum...benim ismim yurtdışında baya sorun oluyor çünkü.
Erkek ismine gelince çok daha zor bulmak uygun bir isim Arda koyarım diyodum ama kuzenim benden hızlı çıktı ondan buseçenekte gitmiş oldu :sinifsinif:
Herkese merhaba,
eşi yabancı olanlar çocuklarına ne isim koydunuz..benim eşimde yabancı ama bebeğimiz olduğunda türkçe isim koyacağız ama bir türlü onun hoşuna da giden bir isim bulamadık..onun hoşuna gidenler benim hoşuma gitmiyor..
Eşimin kulağına hoş gelenler kız için Merve erkek için Arda
ben kız için Su,Asya,Masal,Beste,Defne,Aylin isimlerini beğeniyorum ama hiçbirini beğenmedi sağolsun.
İsimlerin içinde ç,ı,ş,ö,ü ğ gibi sadece türkçede bulunan harfleri maalesef koyamıyorum...benim ismim yurtdışında baya sorun oluyor çünkü.
Erkek ismine gelince çok daha zor bulmak uygun bir isim Arda koyarım diyodum ama kuzenim benden hızlı çıktı ondan buseçenekte gitmiş oldu :sinifsinif:
evet yurtdisinda yasadigimiz icin isim konusunda 100 defa daha dikkatli olmaliyiz. bende bilmiyorum ne koyacaz. erkek olursa mert kiz olursa kardelen dusunuyorum ama insallah cardinal diye okumazlar:):)ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?