dahi disarda dusman tavirlar icine girdigi diger ulkeler dahi tek tek "Turk halki ile sorunumuz yok, dostuz, derdimiz Erdogan ve hukumeti" diye beyanatlar veriyor.
Neden inanmayayim? Bugun durum bu degil midir? Bizim dune dek 50 tane isadamimiz Rusyadan ekmek yemiyor muydu? Buradan dunya kadar isci oradaki Turk-Rus ortakli sirketlere is yapmaya gidip gelmiyorlar miydi? Turizmcilerimiz oradan beslenmiyor muydu? Almanya basta olmak uzere 1970lerden bu yana Avrupa ulkeleri dunya kadar iscimize ekmek kapisi olmadi mi? Dusmanlik dedigin bu mu?
Sen bu açıklamaya gönülden inanıyor musun Saraylım?
O kadar seviyorlar ki bizi, bugün Allah muhafaza ülkemiz parçalansa Almanya, Rusya, İngiltere, ABD başta olmak üzere birçok ülke hangi tarafımızı işgal edeceğini şaşırır.
Kendimizi kandırmayalım lütfen, sende bal gibi biliyorsun ki bugün Ortadoğu'nun kaynamasına sebeptir bu ülkeler, her buldukları fırsatta Ortadoğu ülkelerine saldırdılar, savaş açtılar, o kadar seviyorlar ki bu coğrafyanın insanlarını, ölenlere kılları kıpırdamıyor.
Bizim en büyük hatamız ne biliyor musun? Ki zaten hükümetin yaptıklarına bu sebeple karşıyım, iç ve dış politikamıza yön verirken bu bizi pek çok seven ülkelerin dediklerini yapmamız.
Koltuk sevdası yüzünden taviz üstüne taviz vermemiz, bize bizden başka dost yoktu.
Osmanlı parçalanırken dostluklarını görmüştük, Allah bir daha göstermesin.
Hahahah ayh güleyim bari İngiltere nin mi türk halkıyla sorunu yokmuş. Düşmanlarımızı tanıyalım lütfen birazcık tarih bilgisi. Ayrıca araplar da Erdoğana methiyeler düzüyor mesela, neye göre karar veriyorsunuz rezil olduğumuza? Bir tarafta mazlum ezilen halk,Erdoğan ı kurtarıcı görüyor, diğer tarafta göbeğini kaşıyan bir halkı mazlumlaştıran ülkenin halkı hakaret kampanyası başlatıyor.bu açıdan bakınca neden linç kampanyası anlaşılıyor aslında.Bu artik hakaret sinirlarini asmis.. Bu bir linc kampanyasi. Neden? Turkiye'de ve dahi dunyada baska ulkelerde insanlar neden linc edilir? Durup bir dusunmek lazim.
Bu dunyada 200 civarinda ulke, bu ulkelerden cikan yuzlerce, binlerce devlet ust gorevlisi var. Turkiyeden de oyle.. Simdiye kadar hic birinde dunyadaki hic bir lidere, ya da Turkiye yonetiminde bulunmus hic bir lidere boyle bir linc kampanyasi duyulmamis. Adina hakaret siiri yarismasi acilan ilk devlet adami, ilk Cumhurbaskani Erdogan.. Neden? Durup bir dusunmek lazim.
Adam, karsisindakilerde boyle bir duygu ve bu kadarcik bir saygi, yada sifir saygi, hatta nefret uyandirabildiyse 14 yilda, onun sorunu, ve de onu oraya oturtanlarin sorunu.. Sarayin itibari buraya kadar.. Korku Cumhuriyetinin olusturdugu zoraki saygi ve biat kulturu Avrupada gecmiyor maalesef.
Ben Turkiye'yi Erdoganla ozdestirmiyorum. Ben gibi milyonlarca insan ozdestirmiyor. Ve dahi disarda dusman tavirlar icine girdigi diger ulkeler dahi tek tek "Turk halki ile sorunumuz yok, dostuz, derdimiz Erdogan ve hukumeti" diye beyanatlar veriyor. Onlar dahi Turkiye ile Tayyip'i ayri tutuyorken, isteyen istedigi kadar "TC Cumhurbaskanina yapilmis hakaret bize yapilmis sayilir" diyerek hakareti ustlenme ozgurlugune sahip tabii, ama ben asla bu hakareti ustume alinmam. Cunki ben hic bir zaman boyle bir sahsiyeti bu ulkenin en yuce makamina layik bulmadim, orda oturmasini onaylamadim. Orada olmamasi gereken bir kisi oldugunu nedenleriyle birlikte milyon kez yazmis biri olarak hala onu israrla oraya layik gorenler bu hakaretlerin aynen musebbihi ve de hedefidir diyorum. O zamanlar bize "catla da patla, ohhh" diyerek, yaptiklari secimin sonuclarini galebe calarak sevinc icinde ustlenenler, tum dunyaya alay konusu ve rezil olmanin dayanilmaz utancini da hep birlikte ustlensinler bir zahmet..
Sen bu açıklamaya gönülden inanıyor musun Saraylım?
O kadar seviyorlar ki bizi, bugün Allah muhafaza ülkemiz parçalansa Almanya, Rusya, İngiltere, ABD başta olmak üzere birçok ülke hangi tarafımızı işgal edeceğini şaşırır.
Kendimizi kandırmayalım lütfen, sende bal gibi biliyorsun ki bugün Ortadoğu'nun kaynamasına sebeptir bu ülkeler, her buldukları fırsatta Ortadoğu ülkelerine saldırdılar, savaş açtılar, o kadar seviyorlar ki bu coğrafyanın insanlarını, ölenlere kılları kıpırdamıyor.
Bizim en büyük hatamız ne biliyor musun? Ki zaten hükümetin yaptıklarına bu sebeple karşıyım, iç ve dış politikamıza yön verirken bu bizi pek çok seven ülkelerin dediklerini yapmamız.
Koltuk sevdası yüzünden taviz üstüne taviz vermemiz, bize bizden başka dost yoktu.
Osmanlı parçalanırken dostluklarını görmüştük, Allah bir daha göstermesin.
Pardon da, napicam tarihi? Zamaninda Viyana kapilarina dayanmisiz, aylarca topa tutmusuz diye bugun Avusturya ile kanli bicakli miyiz?Hahahah ayh güleyim bari İngiltere nin mi türk halkıyla sorunu yokmuş. Düşmanlarımızı tanıyalım lütfen birazcık tarih bilgisi. Ayrıca araplar da Erdoğana methiyeler düzüyor mesela, neye göre karar veriyorsunuz rezil olduğumuza? Bir tarafta mazlum ezilen halk,Erdoğan ı kurtarıcı görüyor, diğer tarafta göbeğini kaşıyan bir halkı mazlumlaştıran ülkenin halkı hakaret kampanyası başlatıyor.bu açıdan bakınca neden linç kampanyası anlaşılıyor aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?