Dogru bilgilerle beraber yanlis bilgiler de veriyorsunuz , yani sizi ozellikle alintilamayayim diyorum kac seferdir ama artik dayanamadim
Bazi mesleklerde referans mektubu sart ozellikle bir bucuk ay icerisinde anlasma bitecegi icin en onemli evraklardan oldu referans yazisi ( bu arada potansiyel musteri mektubu onun doğru adi )
Pek cok kisi destek amacli referans yazisi veriyor , tabi ki bunu istemenin dogru adresi burasi degil , Facebook'ta ankara anlasmasi grubunda referans mektubu talepleri oluyor ve insanlar yardimci oluyor
Bankada gosterilmesi gereken tutar 5.000 gbp degil , kisinin yanindaki dependantlarinin ve yapacagi ise gore o tutar değişiyor, misal home Office calisacak tek kisi ya da bir cift icin 5 bin gbp yeterli iken , cocuklu aileler icin 7.5-10 k yapilacak isr gore yeterli oluyor , eger dukkan acma vs uzerine geliniyorsa tutar 20 k seviyesinde olmali en az
Konu sahibi ankara anlasmasi icinen dogru bilgileri facedeki bazi gruplardan alirsiniz , ozelden yazın bana tavsiye ederim size güvenilir ve duzgun gruplari