İngilterede yasayan hamileler

BurcuMucizeiihtisam

bekle
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
561
3
116
İstanbul
Ben 6 haftalık hamileyim daha 4 gün önce öğrendim hamile olduğumu idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm:nazar::nazar::nazar::sm_cool:
Ama henüz bir doktora gidemedim.Cunku burda sistem türkiyedeki gibi değil öönce gp ye kayıt olmak lazımmış falan filan bu durum cok canımı sıkıyo.aslında bir türk dr bulup burda hamileliğim boyunca onunla hareket etmek istiyorum.
Arkadaşlar benim sizden ricam isteğim benim gibi ingilterede hamilelik süreci geçirmiş olanlar veya şuan hamile olupta ingilterede yasayanlar burada bildiklerimizi paylasalım..
Nasıl hareket etmemiz gerekiyo hastaneler dr lar konusunda yada ingilterede hizmet veren kendi gittiğiniz veya adını duydugunuz türk kadın doğum uzmanları varmı.ve benim bildiğim kadarıyla burda 9 ay boyunca 2 kez ultrasona sokuyolarmıs bunu yasayan varmı.Türkiyedeki arkadaşlar siz kac kez ultrasona girdiniz 9 ayda lütfen bunları paylasalıma.s.a.s
Cok endişeliyim bilgiye ihtiyacım var

Ben 6 haftalık hamileyim daha 4 gün önce öğrendim hamile olduğumu idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm:nazar::nazar::nazar::sm_cool:
Ama henüz bir doktora gidemedim.Cunku burda sistem türkiyedeki gibi değil öönce gp ye kayıt olmak lazımmış falan filan bu durum cok canımı sıkıyo.aslında bir türk dr bulup burda hamileliğim boyunca onunla hareket etmek istiyorum.
Arkadaşlar benim sizden ricam isteğim benim gibi ingilterede hamilelik süreci geçirmiş olanlar veya şuan hamile olupta ingilterede yasayanlar burada bildiklerimizi paylasalım..
Nasıl hareket etmemiz gerekiyo hastaneler dr lar konusunda yada ingilterede hizmet veren kendi gittiğiniz veya adını duydugunuz türk kadın doğum uzmanları varmı.ve benim bildiğim kadarıyla burda 9 ay boyunca 2 kez ultrasona sokuyolarmıs bunu yasayan varmı.Türkiyedeki arkadaşlar siz kac kez ultrasona girdiniz 9 ayda lütfen bunları paylasalıma.s.a.s
burada istediğin zaman ultrasona girebiliyosun.hatta her ay kontrollerde dr seni mutlaka ultrasona sokuyo.bence bir an evvel orada yaşayan türklerle irtibat kur onlar sana yardımcı olur.

burada istediğin zaman ultrasona girebiliyosun.hatta her ay kontrollerde dr seni mutlaka ultrasona sokuyo.bence bir an evvel orada yaşayan türklerle irtibat kur onlar sana yardımcı olur.
ayy canım içime su serptin ya valla.kac gündür üzülüp duruyorum ben 6 haftalık oldum dr gidemedim diye.okuyorum netten herkes 9 ayda 2 kez ultrasona giriyosun diye yazıyo cok korktum o yüzden.canım sen ingilterede doğummu yaptın ne kadar oldu yapalı yada şuan hamilemisin tavsiye edebileceğin bi dr hastane varmı.biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirsen cok sevinicem.teşekkür ederim canım

benim eşim ingiliz oda aynı şeyi söyluyordu sadce 2 kere gidiliyormus ulturasyona onların bebege bakış açısı cok farklı anne sutunu bile gereksiz buluyorlar inşallah orda türk bir doktor bulursun canım ben 4 aylık hamileyim 5 kere gitmişimdr dra bebegimi gormek için bence dogru olanda bu her ay takip etmek internetten araştırabilirsin aslında mesela benim kaynamam 6.aya kadar sigara içmiş birada tabi onlara normal gelio bunlar bizi öldürseler yapmayız kültürler çok faklı sana bakacak olan bir ingiliz dr türk dr arasında çopk fark var bence ne yap ne et turk dr bul hemen canım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ..

benim eşim ingiliz oda aynı şeyi söyluyordu sadce 2 kere gidiliyormus ulturasyona onların bebege bakış açısı cok farklı anne sutunu bile gereksiz buluyorlar inşallah orda türk bir doktor bulursun canım ben 4 aylık hamileyim 5 kere gitmişimdr dra bebegimi gormek için bence dogru olanda bu her ay takip etmek internetten araştırabilirsin aslında mesela benim kaynamam 6.aya kadar sigara içmiş birada tabi onlara normal gelio bunlar bizi öldürseler yapmayız kültürler çok faklı sana bakacak olan bir ingiliz dr türk dr arasında çopk fark var bence ne yap ne et turk dr bul hemen canım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ..
saol canım cok haklısın hersey bana cok ters geliyo burda türk doktor cok aradım netten ama bir tek isim bulamadım endişeliyim

ya canım sen bence yinede ne gerekiyorsa yap çünkü türk dr bulmak belki zaman alır
bu sürede bebeğinin sağlığının nasıl gittiğini öğrenmen gerekir vakit kaybetme o arada da
tekrar dr araştırırsın yada türkiyede çalışan ama ingiltere de çalışmış yada uzmanlık yapmış
bir dr bulursan belki tavsiye almak için arayabilirsin belki bir dr önerebilirler..

Oncelikle tebrik ederim hayirli olsun canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
eger gp de kaydin yoksa bir an once kayit yaptir zaten ondan sonra gp seni ne yapman gerektigi konusunda yonlendirecektir
dedigin dogru bu ulkede 2 veya 3 kez ultrasona giriyorsun ama tabi Allah korusun eger bir sorun gorurlerse daha fazla cagiriyorlar
ama eger ozel hastaneye gitme imkanin varsa the portland hospitali arayip bilgi alabilirsin
ingilterede nerede yasiyorsun bilmiyorum ama eger londradaysan sana turk kadin dogumcu onerebilirim

ya canım sen bence yinede ne gerekiyorsa yap çünkü türk dr bulmak belki zaman alır
bu sürede bebeğinin sağlığının nasıl gittiğini öğrenmen gerekir vakit kaybetme o arada da
tekrar dr araştırırsın yada türkiyede çalışan ama ingiltere de çalışmış yada uzmanlık yapmış
bir dr bulursan belki tavsiye almak için arayabilirsin belki bir dr önerebilirler..
evet bende senin gibi düşünüyorum canum bugün gidicem mahalle doktoruna zaten burdaki sistem hakkında cok bilgisizim kaygım ondan işte.saoollla.s.

Oncelikle tebrik ederim hayirli olsun canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
eger gp de kaydin yoksa bir an once kayit yaptir zaten ondan sonra gp seni ne yapman gerektigi konusunda yonlendirecektir
dedigin dogru bu ulkede 2 veya 3 kez ultrasona giriyorsun ama tabi Allah korusun eger bir sorun gorurlerse daha fazla cagiriyorlar
ama eger ozel hastaneye gitme imkanin varsa the portland hospitali arayip bilgi alabilirsin
ingilterede nerede yasiyorsun bilmiyorum ama eger londradaysan sana turk kadin dogumcu onerebilirim

gp kayıt için bugün gitcem.londrada yasıyorum cok sevinirim türk kadın doğumcu önerebilirsen

dalia ben şimdi doktora gidiyorum canım cevabını bekliycem iyi dileklerin ve yardımların için teşekkür ederim.bu önericen doktora sen kendinmi gittin yoksa bi yakınınmı sen ingilterede doğum yaptınmı canım

dalia ben şimdi doktora gidiyorum canım cevabını bekliycem iyi dileklerin ve yardımların için teşekkür ederim.bu önericen doktora sen kendinmi gittin yoksa bi yakınınmı sen ingilterede doğum yaptınmı canım

Cahit beye bende gittim birkac arkadasimda gitti malesef burada turk doktor bulmak biraz zor zaten birkac turk doktor var onlarda kadin dogumcu degil
ben dogum yapmadim canim

Dr Cahit Berk
2 Williougby Road N8 0HR
Turnpike Lane
0208 348 5466

canım, ben şu an orda değilim ama orda doğdum büyüdüm. dolayısıyla sistem hakkında oldukça bilgim var.

maalesef ordaki sistem burdaki gibi işlemiyor. özellikle nhs te ne zaman çağırırlarsa o zaman gidiyorsun. buda herhalde 3-5 kez oluyor. ben yaklaşık 9 sene önce oğlumu orda dünyaya getirdim. 8 ay boyunca her ay gördüğüm oluşumu oraya gelince son aylarda sadece birkez görmüştüm. ama 36. haftadan sonra her hafta doktorda ameliyatımı yapan doktorla görüştüm. herşeye beraber karar verdik. hastanede de yaklaşım fena değildi ama annemin dediğine göre eskiden çok çok daha iyiymiş.

şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum. Rabbim nasip ederse yine orda doğum yapmak istiyorum. sonuçta hastanelerde oldukça iyi davranıyorlar. burdaki devlet hastaneleri Allah'a emanet.

Cahit beye bende gittim birkac arkadasimda gitti malesef burada turk doktor bulmak biraz zor zaten birkac turk doktor var onlarda kadin dogumcu degil
ben dogum yapmadim canim

Dr Cahit Berk
2 Williougby Road N8 0HR
Turnpike Lane
0208 348 5466

cahit berk benim zamanımda bile yaşını başını almış bir adamdı. şimdi iyice yaşlanmıştır ya. kaç sene oldu.

üstelik elimde çıkan zararsız bir beze için yaptığı yanlış tedavi sonucu elimde iz kalmasına neden oldu. hala taşıyorum o izi. şimdiki aklım olsa mahkemeye verir çatır çatır hakkımı alırdım ama çocuktuk o zaman.

ben dogum yapmadim canim

Dr Cahit Berk
2 Williougby Road N8 0HR
Turnpike Lane
0208 348 5466

bu arada dalia cahit berke gittiğine göre wood green'e yakın mı oturuyorsun?

ay ne severim orayı, dolaş dolaş bıkmam.

bu arada dalia cahit berke gittiğine göre wood green'e yakın mı oturuyorsun?

ay ne severim orayı, dolaş dolaş bıkmam.

cahit beye iki kez gitmistim canim arkadasimiz turk kadin dogumcu sorunca aklima o geldi cunku biliyorsun burada turk doktor bulmak biraz zor

evet canim wood green'e yakin oturuyorum aynen bende severim alisveris yapmak icin cok guzel

merhabalar arkadaslar bende 3 ay once evlenerek ingiltereye geldim ve simdi anne olmak istiyorum ama canim ayni senin gibi benimde endiselerim var ilk gebeligim dusukle sonuclandi bebegimi kaybettim nasil bir hamilelik geciricem buradaki saglik sistemi nasil dogum nasil olucak ve en onemlisi hamilelik takibim lutfen bilginiz varsa bana yardimci olursaniz sevinirim yardimlarinizla bilinclenerek bu yola cikmak istiyorum hersey icin cok tesekkur ederim hoscakalin!:emir_bebek:

Evet... Burcumucizeihtişam'ın 2 yıl önce yaşadığı sıkıntılı, endişe dolu süreçte şuan ben varım... Kızlar, bilenler varsa Allah rızası için İngiltere sağlık sisteminden bahsetsin biraz... Hayatım kabusa dönmek üzere nerdeyse....:43:

Back
X