tmm anladım aynı gün benimde adet günü şimdi adet olunca adetinin birinci günü başla saymaya ve 7 gün say 7. gün soğan suyu kürüne başlicaz ve 10 gün bunu tekrarlicaz bu arada yumurtlama testide al canım benim makinem var sadece yedeklerim yok sağan suyu kürünü yaparken bol bol kuru incir ye canım yumurta kalitesini arttırıyor ve lütfen mümkün olduğu kadar bebeği düşünmemeye çalış amacın bebek olmasın sen eşini düşün ve evde kendine ilgilenecek bişeyler bul zaten bende gelince hergün birbirimizi haberdar ederiz neler yaptık diyeama sohbet tarzında bebeği iste ama stres yapma planlama söylendiği gibi plan yapma inanki hiç beklemediğimiz bir anda çıkıverir gelir allah eli ayağı düzgün sağlam sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize

))) internetten soğan suyunu kürünü araştır canım nasıl yapıldığını be unuttum sanırım orta boy soganı 4 e bölüp 6 dk kaynatıp ozaktan alıyorduk sonrada ılıyınca suyunu öğlen yemeklerinden ve aksam yemeklerinden önce içiyorduk bir araştır google dan sogan suyu kürü nasıl uygulanıyor diye hem forumlarıda okursun bu şekilde bebek sahibi olan çok insan var canım hakkımızda hayırlısı