Ingilterede yasayanlar yardiminiza ihtiyacim varrrr

ayy evet canim buna cok dikkat et gercekten ve yorucu calisma bende esimle beraber calisiyorum kendi shopumuzda ama simdi bende manikur pedikur ve agda isine baslicam sir agda insallah tutunabilirim hemde vakit gecirmis olucam evimde .... derslerimede vakit ayirabilirim hayirlisi canim... bu arada sen test yaptinmi bugun test yapicaksin diye hatirliyorum ben seni....///;)))

negatıf cıktı cnm yarın bı de dr a gıdınce ıdrarı sıse gıbı bısey verdıler ona koyup goturucem. sence hemen testı yaparlar mı? pozıtıf cıkarsa kan testı yapmıyorlrmıs bılıyor muydun tatlım

negatıf cıktı cnm yarın bı de dr a gıdınce ıdrarı sıse gıbı bısey verdıler ona koyup goturucem. sence hemen testı yaparlar mı? pozıtıf cıkarsa kan testı yapmıyorlrmıs bılıyor muydun tatlım
benim gecen see basima geleni anlatayim canim sana ben gecen sene aralik ayinda test yaptim pozitif cikti 2. cizgi silik cikmisti daha sonra ozel doktora gittik ultrasonda gorebilirmiyiz diye drumuz bize bebegin olmadigini soyledi biz sok olduk ve gece sancilarla esim beni hastahneye goturdu test yaptilar ve bebek yoktu negatif cikti arkasindan tekrar 2 gun sonra biz yaptik test yine pozitif cikti welvyn gardendaki hastahaneye gittik onara durumu anlattik beni hemen takibe aldilar 1 hafta icindede ultrasona adilar sonuc olarak dis gebelik yani ameliyat olman lazim dediler bizde hemen tr ye gittik tr deki doktorumuz bize igne vurdu ve bu gebeligi sonlandirdi yani burda eger acil bir problem yoksa hicbisey yapmiyorlar ama acilse adamlar ciddiye aliyorlar bu seferde hemen ameliyat etmeye kalkiyorlar tatlim buranin saglik sistemi cok kotu hayirlisi olsun ama bece sen kan tahlili yaptir bunu yapiyorlar kan tahlilinde hersey daha net belli oluyor sonucunuda hemen ayni gun icinde seni arayip soyluyorlar canim ne dersian kan tahlili yaptir istersen

benim gecen see basima geleni anlatayim canim sana ben gecen sene aralik ayinda test yaptim pozitif cikti 2. cizgi silik cikmisti daha sonra ozel doktora gittik ultrasonda gorebilirmiyiz diye drumuz bize bebegin olmadigini soyledi biz sok olduk ve gece sancilarla esim beni hastahneye goturdu test yaptilar ve bebek yoktu negatif cikti arkasindan tekrar 2 gun sonra biz yaptik test yine pozitif cikti welvyn gardendaki hastahaneye gittik onara durumu anlattik beni hemen takibe aldilar 1 hafta icindede ultrasona adilar sonuc olarak dis gebelik yani ameliyat olman lazim dediler bizde hemen tr ye gittik tr deki doktorumuz bize igne vurdu ve bu gebeligi sonlandirdi yani burda eger acil bir problem yoksa hicbisey yapmiyorlar ama acilse adamlar ciddiye aliyorlar bu seferde hemen ameliyat etmeye kalkiyorlar tatlim buranin saglik sistemi cok kotu hayirlisi olsun ama bece sen kan tahlili yaptir bunu yapiyorlar kan tahlilinde hersey daha net belli oluyor sonucunuda hemen ayni gun icinde seni arayip soyluyorlar canim ne dersian kan tahlili yaptir istersen

herkes cok sıkayetcı nhs den. aslında burada daha fazla onem vermelerı lazım saglıga ama hıc oyle gozukmuyor. bende ıstıyorum zaten kan tahlılı yaptırmak. ama aklım su folık asıt e cok takıldı yaaa :( ınsallah bısey olmaz cnm. hamıle kalmak ayrı bır dert bebegın saglıklı buyumesı ayrı bır dert :(

herkes cok sıkayetcı nhs den. aslında burada daha fazla onem vermelerı lazım saglıga ama hıc oyle gozukmuyor. bende ıstıyorum zaten kan tahlılı yaptırmak. ama aklım su folık asıt e cok takıldı yaaa :( ınsallah bısey olmaz cnm. hamıle kalmak ayrı bır dert bebegın saglıklı buyumesı ayrı bır dert :(
yok canim bence hic bisey olmaz bence folik asiti ihmal etme sen yinede yarin mutlaka banada haber ver olur mu sen kendin yarin tekrar test yap nhs yani aslinda gp berbat bu ulke nasil bir ulke benanlamadim insan sagligi cok degersiz sozde insan hayati cok degerli diyorlar ama koca bir yalan bence sanirim test sonucunuda minimum 2 yada 3 gun icinde verirler acil olmayinca hemen vermiyorlar diye biliyorum sen yin de israr et istersen bu arada canim sen hamile olsanda olmasanda folik asiti kullan cunki bebek dusunuyorsun ve korunmuyorsun bence ihmal etme olurmu tatlim .....

Merhabalar
Londra da yasiyorum. Ocaktan beri bebek denemelerimize ragmen olumlu
Bir sonuc alamadik. Eger aranizda ingiltere de yasayan arkadaslar
Varsa hic nhs tedavi goren asilama yada tup bebek
Icin ve maliyeti hakkinda yardimci olabilir misiniz?

Merhaba bende ingilteredeyim ve bizimde bebegimiz olmadi bizim testlerde sorun yok sebepsiz infertilite dediler. Ama sonrasinda ne olacak bende bilmiyorum nhs karsiliyormu tedaviyi yoksa bizmi oduyoruz surec nasil ilerliyor ogrenen arkadas varsa banada yardimci olurmusunuz.

Eski konu ama sanki Altın buldum kızlar bi arkadasımın yardımıyla Cahit beyi ögrendim nasıl bi doktor bilmiyorum arkadasım baya metetti 8 haftalık gebeyim nhs malum dogru duzgun bakmıyo bile cok tedirginim kahverengi akıntılarım var arıyorum hastaneyi kabul bile etmiyo delirtiyolar beni Cavit beyi tanıyan son zamanlarda giden varmı kızlar nasıl bi doktor?

Son düzenleme:
Back
X