İnitihar etmek istiyorum. Cok uzaklara gıtmek ....

arkadaşım şiirler falan güzelde konuyu açsan diyorum ona göre yorum yapalım ...bir derdim var topiği ...
hayatta kimse için intihar etmeye değmez .. çok inançlı biriysen intiharın günahını bilirsin zaten ....

Son düzenleme:
canın çok yanmış belli bunu hepimiz anladık ama lütfen güçlü olmaya çalış.bu hayatta herkes önce kendisi için yaşar sonra diğer insanlar gelir.intihar düşüncesi çok saçma geldi bana şu an böyle düşünüyorsun ya 5 yıl sonra o zaman da böyle mi düşüneceksin?bnce hayır sadece şu an canın yanıyor güçlü ol arkadaşım.dimdik ayakta durmalısın yoksa başkalarının ekmeğine yağ sürmüş olursun üzgünüm ama bu böyle.

Yazan arkadaşın bizlere cevap vermeye pek niyeti yok :)

Onun derdi yazarak içini boşaltmak yazsın yazsın rahatlasın napalım

sanırım yardım istemiyor,sadece şiirlerini paylaşıyor..paylaşma topiği gibi sanırım.akıl danışmak için değil içini dökmek için konuyu açmış galiba.

Allah yardımcısı olsun.

Canım burakdıgin mesajlar hiç hoşuma gitmedi, açıkcası korktuğumu bile diye bilirim!
kocan madem şeytana kandı, ya sen niye şeytanla anlaşma yapıyorsun?
Senide kandirdiginin farkındamisin? Böyle bir şeyi yaparsan, gideceğin yer toprak değil asıl ateşdir!

kendine bunu yapma! Eyer cehenneme biri gitmeliyse, bu sen değil, hayın sevgili kocacigin!
lütfen bu kadar zayıf olma, biraz güçlü olmaya çalış!

Konuşmak istemiyorsan, istediğin kadar yaz buraya!

Son düzenleyen: Moderatör:
sanırım yardım istemiyor,sadece şiirlerini paylaşıyor..paylaşma topiği gibi sanırım.akıl danışmak için değil içini dökmek için konuyu açmış galiba.

Allah yardımcısı olsun.

hmm kendi bilir ... allah yardımcısı olsun .... çok zor ...

Şiirle anlatıyorsun düşündüklerini
Ama kimse tam anlamadı dediklerini
Normal olarak anlatırsan herseyi
Belki azıcık söndürürüz içindeki ateşi

ayy bana ne oldu yaw şairlik mi ne bulaştı, yok yok bu ben olamam, hayııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr edebiyatçı hocamın lanettiiiiiiiiiiii

heheh kızcağızın dert topiğinde güldürdün beni

selam tatlım biliyorum ve senı çok ii anlıyorum yaşadım aynılarını sana sayfalarca yazsakta şuan içindekı acıyı dindiremıycez belkı günlece aglıycaksın ama inan bana degmıyo ve sana çok kızdım intihar çok saçma ALLAH senı asla affetmez .san yanlızca ona yalvar ona sıgın ve güzelede yaşa yaşakı onu bir kere daha pişman et yaptıklarına emın ol ne kadar çok sevsende insan hayatta 1 kere sevmıyo ne kadar sevılmeye deger insanlar var bunu zamanla görüeksın zaten şuan sadece kafanı dınle zamanla duygularına gülüceksın bıle sadace azcık sabır bekle bekle hak ettıgın i herkez bulucak görüceksın ve sakında asla affetmee

şiir tadında yazmasaydınızda yasadıgınız gıbı yazsaydınız keske
gecmıs olsun dıyım ne dıyım sımdı kafiyeli yazamıyorumda.

girip gelişmelere bakayım dedim..
millet şiirler yazmış neyleyim
biraz daha durursam burda
şair alya olucak diğer ismimmm.....

kızlar dalga geçer gibi yorum yapmışsınız resmen.. ben konu sahıbınin cevp vermek zorundada oldugunu dusunmuyorum. O derdını sadece dökmek istmiş olabilir şiirleştirerek.. baksanıza dahada yazmamış ya kendıne bır sey yapmıssaaa :s:S:S Allah korusun

Arkadaşlar gercekden dalga geçmeniz beni ne kadar şaşırttı!
boş boş ve zirt birt yorum yazıp durmayın! Ayıp yahu!
Liseli kızlar bile sizden daha duyarlı ve Olgun!

şiir tadında yazmasaydınızda yasadıgınız gıbı yazsaydınız keske
gecmıs olsun dıyım ne dıyım sımdı kafiyeli yazamıyorumda.

Hyatımda bu kadar saçma yorum görmedim. dayanamıycam söyleyeceğim. Kusura bakmayın lütfen. Konu sahibi birde sana danışsaydı acısını nasıl yaşaması gerektiğini belki yer mekan zaman verırıdın hıı?? Allah senınde içine bır acı düşürdüğü zaman bol bolll kafiye tutturursun... o zaman görürsün kafiyeyii tövbbeee tövbeee..

kadını sizin yorumlarınız daha bir çökertmiştir eminim.. Bari yorum yapmayın. destek olacagınıza köstek olmussunuz birde ergenler gıbı alınganlık yapmıssınız Hoş konu sahibi sizden akıl istememiş istemek zorundamı ? İnşaallah kadın cagızz kendıne gelmiştir..

Olabıldıgınce ağla sima123 dök içini bagır içinde bir şey bırakma bırakmakı rahatlıyasın... Bu tür seyleri aklına asla getırme... sevgıne verdıgın emek intiharla yükselmez... sadece o sevgı senı cehenneme götürür. Sen cok duygusal bır kadına benzıyorsun. cok ınanmıssın. bence yuzde yuz emın olmadan karar verme. şeytan işte şaırtıyor. Hepımızın ynlsıları oluyor... oyle birr hatayla sevginin topraga gömme aksıne savaşşş cabala... Suan senn eşin bir hasta hsatalıga yakalanmış gibi düşün.. şuan hipnoz gıbı düşün.. eger bu kadar guzel bır ask yaşamışsanız.. eminim.. cabalamaya deger bundan sonra ve emınım eşiinn suan hasatlıga yakalnmıs gıbı senın sabrınla iyileşicek ve kıymetını bılecek. Egerkı kendıne bır sey yaparsan ne aşkınızın degerı yukselr nede eşin senın kıymetını anlar onuda o hastalıkla ve vıcdan azabıyla mahfedersın

Umarım dikkat çekme derdinde olan kendine yalanı dert edinmişlerden değilsinizdir...eğer gerçekseniz de; sizi yaratanın hürmetine yaşamak herşeye rağmen...

Son düzenleme:

girip gelişmelere bakayım dedim..
millet şiirler yazmış neyleyim
biraz daha durursam burda
şair alya olucak diğer ismimmm.....

gece gece güldürdünüz beni kızlar yaa
bu arada konuyu açan arkadaş çok acı çekiyor belli üzüldüm umarım intihar falan etmeyi düşünmüyordur kimse ve hiçbirşey buna değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…