İnitihar etmek istiyorum. Cok uzaklara gıtmek ....

herkes bi taraftan çeker bazıları her taraftan ... derdinin şiddeti nasıl da anlaşılıyor yazdıklarında. seni anlıyorum... bazen yazamıyor işte insan,anlatamıyor herşeyi,belki de nereden başlayacağını bilmiyor. susunca da anlayan olmuyor,konuşunca da... derdini çeken biliyor. çektirenler ise RAHMAN'A havale...

Neden sürekli şiir tarzı konuşuyorsunuz..söylenenleri okuyor musunuz burda insanlar size yardımcı olmaya çalışıyor sizin umrunuzda değil sanki..

Benim de bir arkadaşım vardı aynı sizin gibi dertlenince dünyası yıkılır şiirler hikayelere sarardı.. Allah yardımcınız olsun o melankolik ruh hallerinin yakından tanığıydım gerçekten zor çok zor.. ama dikilmeniz kendinize gelmeniz şart böyle melankoliye bağlayarak yine kendinize yapıyorsunuz

acaba gerçeklermi bunlar yoksa sadece şiirmi yazıosunuz.onca ınsan merk ettı keske azıcıkta olsa bır acıklama yapsaydınız şuan dalga geçıosunuz gıbı hıssettım.ama eger uzuntunuz varsa tek dıyecegım bır erkek ıcın degmez....

Dikenden gül bitiren, kışı da bahar haline döndürür. Selviyi hür bir halde yücelten, kederi de sevinç haline sokabilir.
üzülme!!! herseyin ilacı zaman sen ondan oyle bısey beklemezdın; belkı o da cok pısman ama genişlik sabırdan doğar sadece sabret....

Yorumunu beyfendimAllah razı olsun!

Yorumunu beyfendimAllah razı olsun!
:) amin cnım. Insanlar çok bencil. Nden cvp vrmdı dıe sitem ednler kendlrı gbı herkesn boş wakti rahat kafası zman ayırabilecek vkti war zannediyor. Ne komik. Kadn kmblr suan nelerle uraşydr. Allah yardmcsı olsn. Bir yandan da cwp wrmemesi bni ürkütüyor. Rbbm muhafaza etsn.

aman tarım bir intihar vakası daha
gülüp geçicem artık öyle dandik konular olusmaya basladık ki kk da ..
Allahım sen kk ya saglık ver

aman tarım bir intihar vakası daha
gülüp geçicem artık öyle dandik konular olusmaya basladık ki kk da ..
Allahım sen kk ya saglık ver

aynen çok acayip bu aralar konu sahibinin de ilk konusu hayırlısı olsun ne diyelim

aynen çok acayip bu aralar konu sahibinin de ilk konusu hayırlısı olsun ne diyelim

o kadar çok olayla karşılaştık ki burda inan ben artık üzülmekle üzülmemek arasındayım ..
sadece burada bazı forumlardan almam gereken faydalar praik bilgileri alırım..bazı kişilerle sohbetimi yaparım ..
bu konularda hiç bulunmamak en iyisi ,, geneli insanların iyi niyetini suistimal ediyor bu hoş değil ..

konu fake yada değil onu geçtim de bu zırta bırta intihar etmek istiyorum vs.. yazanlara kızıyorum hayat bu kadar ucuz mu bu hayata bizi bağlayan sadece eş yada sevgililerimiz mi ?yapmayın arkadaşlar aldatılsak dahi çözüm bu değil dimdik ayakta durmak varken intihar niye ??? bi de şiirsel anlatım falan .....

insanlar vaktini ayırıyor kafa yoruyor birileri de klavye başında dalga geçiyor belki de dediğin doğru bu aralar bulunmamak lazım buralarda

ben konu baslıgını görünce berceste hortladı sandım

amma velakin umarım gerçektir içinde yaşadıgın acı kimseyi kandırmaman acısından ..
umarım intihar etmedin

insanlar vaktini ayırıyor kafa yoruyor birileri de klavye başında dalga geçiyor belki de dediğin doğru bu aralar bulunmamak lazım buralarda

aynen ben zaten forum takipte bi ilginçliğe denk gelmesem girmem bu dert sorun topiklerine
insan okuya okuya kafayı yer

ben konu baslıgını görünce berceste hortladı sandım

amma velakin umarım gerçektir içinde yaşadıgın acı kimseyi kandırmaman acısından ..
umarım intihar etmedin
walla beniim de aklıma geldi belki de olur İNTİHAR falan....

walla beniim de aklıma geldi belki de olur İNTİHAR falan....

ne diyelim şeytan kimseyi intihar yoluna sürüklemesin bu konu fakeyse bile başkaların zihninde olusmasın intihar falan ..
acısı bi yana günahı çok büyük ..
allah korusun

Son düzenleme:

ne diyelim şeytan kimseyi intihar yoluna sürüklemesin bu konu fakeyse bile başkaların zihninde olusmasın intihar falan ..
acısı bi yana günahı çok büyük ..
allah korusun
evet günahı büyük.ben gerçekten öyle bi düşüncesi olsa burda takılacağını düşünmüyorum ben de zaman zaman kötü dönemler geçiyorum ama arkadaşlar intiharı düşünüyorum falan yazmıyorum Allah a sığınıp dua ediyorum

Sabir !! Biraz sabirli ve sakin olun intihar cözum degil siz ölseniz bile en fazla 40 gun yasinizi tutarlar herkez hayatina devam eder

evet katılıyorum sana .. herkes dönem dönem kendince sorunlar yasar .. bende yasadım ama Allahtan baska kapım hiç olmadı ..
intihar etse ne olacak Allah katında yeri bile olmayacak ..
gidene olur olan .. kalan bişekilde devam ediyor hayatına .. yasamsal faaliyetlerine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…