• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnkar eden eş...

yanı daha nesını yakalamanız gerek ılla yatagınızda bır kadınla basmanız sart mı aldatılmıs kabul etmek ıcın
neyse dedıgım gıbı aılenızı falan da ısın ıcıne katmıssınız . esınıze blof yapmayın ters teper. bosanmayacaksanız kurcalamayın
Beklemedeyim şuanda ortalık çooook karıştı ne olaylar koptu... en son çok kötü bir olay olacakti o beni korkuttu beklemekle kalmak zorunda kaldım.

Yaşadıklarıma dayanamayan ailemden biri kocama birşeyler yapmaya gelecekti zor ikna ettik yapmasın diye.
e sızı tekrar aldatacagını bıldıgınız bır adamla yasamak daha tehlıkelı degıl mı ozaman sız uzuldukce o tehlıkelı sahsın siniride buyuyecek

dedıgım gıbı sız en ıyısı kurcalamayın kendınızı kandırmayın bosanmayacaksınız bıldıgınız yakaladıgınız ıkı olmus bılmedıgınız kac tane kımbılır barı yuz goz olmayın .

e sızı tekrar aldatacagını bıldıgınız bır adamla yasamak daha tehlıkelı degıl mı ozaman sız uzuldukce o tehlıkelı sahsın siniride buyuyecek

dedıgım gıbı sız en ıyısı kurcalamayın kendınızı kandırmayın bosanmayacaksınız bıldıgınız yakaladıgınız ıkı olmus bılmedıgınız kac tane kımbılır barı yuz goz olmayın .
O kadarrr doğru söylüyorsunuz ki... bazen hemen boşanmayı ne olursa olsun demeyi düşünüyorum...

Şu adamdan çocuk mocuk yapma da derdin 2ye katlanmasınn.

Back
X