inmek bilmeyen şişlikler

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar 25mayista ameliyat oldum.
Ama yüzümdeki şişlikler inmedi hiç .
Bugün uykudan uyandım hem çok ağrım var hemde burnum çok şiş .
Bunu hızlıca geçirmenin bir yolu yok mu ?
Gerçekten çok sıkıldım artık.
3 gün sonra önemli bir yere davetliyiz ben böyle gitmek istemiyorum avatar'a benziyorum :KK11:.:duduk:

3 gün sonra önemli bir yere davetliyiz ben böyle gitmek istemiyorum avatar'a benziyorum :KK11:.:duduk:

Canım özelden mesaj attım bakarmsn

11-12gün olmuş o avatar görüntüsü geçer bugünlerde. bende dışarı cıkmaya utanıyordum 14. günümde iyiydi baya burnum ama. foto paylaştım instagramımda bir sürü. şiş olmasına ragmen cok begenilmişti burnumu farkedenler olmuştu

11-12gün olmuş o avatar görüntüsü geçer bugünlerde. bende dışarı cıkmaya utanıyordum 14. günümde iyiydi baya burnum ama. foto paylaştım instagramımda bir sürü. şiş olmasına ragmen cok begenilmişti burnumu farkedenler olmuştu
Krem filan kullandın mı peki ? Şişlikler için ,hiç geçmeyecek gibi göz altlarım hala sarı.

Krem filan kullandın mı peki ? Şişlikler için ,hiç geçmeyecek gibi göz altlarım hala sarı.
evt kullandım cnm 2. günümde arnica jel krem aldık eczaneden o morlukları anında aldı ödemlere de iyi geliyor. şuan 1 ay oldu bnm ödemi alsın dye burnuma sürüyorum hala

gözaltlarında sarı dediğin yerlere sıcak suyla masaj yap. dik uyumaya çalış. hassas bi bünyen vardır canım korkma geçer

Ben krem kullanmadım ama sarartırlar 3 hafta da geçti avatar görüntüsü 2 ay öyle gezdim
Yanı ilk zamanlar kadar sis değildi ama iki kasiminin arası iki ay hep belirgin sis kaldı

gözaltlarında sarı dediğin yerlere sıcak suyla masaj yap. dik uyumaya çalış. hassas bi bünyen vardır canım korkma geçer
Bide birbirimizi teselli etmesek ne olurdu ? hiç bilmiyorum:deli:
İns canım okuyunca buradaki konuları rahatlıyorum:mapus:

Ben krem kullanmadım ama sarartırlar 3 hafta da geçti avatar görüntüsü 2 ay öyle gezdim
Yanı ilk zamanlar kadar sis değildi ama iki kasiminin arası iki ay hep belirgin sis kaldı
Demek ki cilt tipi ile alakalı değişiyor iyileşme süreci.

geçmiş olsun kızlar bende perşembe ameliyat olucam ama hassas ve ince deriye sahibim çok mu şişer ve morarir gerçekten çok tedirginim bu konuda forumu okudukça artiyo korkular

FOTOĞRAFINIZI ATABİLİRMİSİNİZ SAKINCASI YOKSA BENDE BURUN ESTETİĞİ OLACAĞIM KORKUYORUM NE KADAR ŞİŞİYOR ACABA.

geçmiş olsun kızlar bende perşembe ameliyat olucam ama hassas ve ince deriye sahibim çok mu şişer ve morarir gerçekten çok tedirginim bu konuda forumu okudukça artiyo korkular
İlla ki şişlik olur. Sıcak soğuk jel al buz fazla koyulmuyor çünkü ağrın olduğu için koyarsın gözlerine , şimdiden geçmiş olsun .
arnica jel krem aldık eczaneden o morlukları anında aldı ödemlere de iyi geliyor.
Onu da denemek lazım demek ki o yüzden şişler kolay geçti sizde .
Resimlerini gördüm çok güzel olmuş burnunuz ,darısı başımıza.

Benim de derim ince inanılmaz şiştim ve morardım
Hatta ameliyat esnasında bile burnum çok şişmiş doktor fotoğrafımı gösterdi

Benim de derim ince inanılmaz şiştim ve morardım
Hatta ameliyat esnasında bile burnum çok şişmiş doktor fotoğrafımı gösterdi
cok gecmis olsun ince derili olmanin kotu yanlari iste bendede oyle olur :KK42:peki ameliyattan kaç hafta sonra indi tamamen şişlik ve morarmalar ayrı bi tavsiyeniz varmı napabilirim bunun için

yapacağın en kolay ve etkili şey bol su içmek.
eğilmemeye dikkat et ve hala dik yatmaya devam et. çok hareket ediyorsan azalt.

yapacağın en kolay ve etkili şey bol su içmek.
eğilmemeye dikkat et ve hala dik yatmaya devam et. çok hareket ediyorsan azalt.
Oruç ta tutuyorum ya belki o yüzden de inmiyor olabilir doğru söylüyor sunuz .dinlenemiyorum pek fazla .

geçen günlerde darbe aldığım için burnumun 2 kat şiştiğini yazmıştım ya buz koyuyorum o günden beri burnuma o şişlik indi hatta eski halinden bile baya küçüldü korktum valla eğer çökme falan olmadıysa soğuk iyi geliyor demekki şişliklere. buz koymayın zarar verebilir ama duşta falan soğuk su tutmayı deneyin kızlar

geçen günlerde darbe aldığım için burnumun 2 kat şiştiğini yazmıştım ya buz koyuyorum o günden beri burnuma o şişlik indi hatta eski halinden bile baya küçüldü korktum valla eğer çökme falan olmadıysa soğuk iyi geliyor demekki şişliklere. buz koymayın zarar verebilir ama duşta falan soğuk su tutmayı deneyin kızlar
buz koyma buz belli bir noktadan sonra dolaşımı yavaşlatır şişlikler daha geç iner, revizyon muydu sizin ameliyat, benimki revizyondu ben ameliyattan çıktıktan sonra dr hiç buz uygulatmadı, burun içinde çok işlem var dolaşımı yavaşlatmak istemiyorum o yüzden buz uygulamıcaksın dedi, epey bir şiştim morardım ama 6. günüm baya indi.
sizin istirahat etmeniz gerek, eğilmemeniz çok fazla hareket etmemeniz gerek, ayrıca bol sıvı tüketmelisiniz. oruç tutmayın diyemem de fakat en azından iftardan sonra tüketin. geçmiş olsun

buz koyma buz belli bir noktadan sonra dolaşımı yavaşlatır şişlikler daha geç iner, revizyon muydu sizin ameliyat, benimki revizyondu ben ameliyattan çıktıktan sonra dr hiç buz uygulatmadı, burun içinde çok işlem var dolaşımı yavaşlatmak istemiyorum o yüzden buz uygulamıcaksın dedi, epey bir şiştim morardım ama 6. günüm baya indi.
sizin istirahat etmeniz gerek, eğilmemeniz çok fazla hareket etmemeniz gerek, ayrıca bol sıvı tüketmelisiniz. oruç tutmayın diyemem de fakat en azından iftardan sonra tüketin. geçmiş olsun
yok ilk ameliyatım 2 ay olmak üzere benim. ben hiçbişey yapmıodumda işte darbe şişliği için buz koyduğumda diğer şişlikleride biraz aldığını farkettim

Back
X