inmek bilmeyen şişlikler

buz koyma buz belli bir noktadan sonra dolaşımı yavaşlatır şişlikler daha geç iner, revizyon muydu sizin ameliyat, benimki revizyondu ben ameliyattan çıktıktan sonra dr hiç buz uygulatmadı, burun içinde çok işlem var dolaşımı yavaşlatmak istemiyorum o yüzden buz uygulamıcaksın dedi, epey bir şiştim morardım ama 6. günüm baya indi.
sizin istirahat etmeniz gerek, eğilmemeniz çok fazla hareket etmemeniz gerek, ayrıca bol sıvı tüketmelisiniz. oruç tutmayın diyemem de fakat en azından iftardan sonra tüketin. geçmiş olsun
İyi ki söylediniz ben de buz uyguluyorum 3 gündür şişmesin diye , ayrıca benim de ikinci ameliyatım .

İyi ki söylediniz ben de buz uyguluyorum 3 gündür şişmesin diye , ayrıca benim de ikinci ameliyatım .
Burun ameliyatlarında zaten ömür boyu Burunda dolaşım bozukluğu yani bozukluk demeyelim de yavas oluyor. Bir de ikinci ameliyatta daha çok artıyor. Sigara Alkol de çok sisiriyor. Isterse 10 yıl geçsin. Ama ameliyat sonrası daha çok dikkat etmek gerek. Ben 10 yıl önce ilk ameliyati oldum ama çok sigara içsel çok sisiyordu ayda yılda bir alkol alsam 3 gün davul gibi burunla geziyordum.

Ay Bu arada Benim daha atel çıkmadi neyle karsilascam bilemiyorum :)

Burun ameliyatlarında zaten ömür boyu Burunda dolaşım bozukluğu yani bozukluk demeyelim de yavas oluyor. Bir de ikinci ameliyatta daha çok artıyor. Sigara Alkol de çok sisiriyor. Isterse 10 yıl geçsin. Ama ameliyat sonrası daha çok dikkat etmek gerek. Ben 10 yıl önce ilk ameliyati oldum ama çok sigara içsel çok sisiyordu ayda yılda bir alkol alsam 3 gün davul gibi burunla geziyordum.

Ay Bu arada Benim daha atel çıkmadi neyle karsilascam bilemiyorum :)
İlk avatar'a benziyorsun :)))

Zaten şu an benziyorum atel var da allahtan hedef şaşırtıyor : )
Ben ameliyattan sonra iki kez buz uygulandı 20 dk falan sonrasında hiç buz uygulanmadi inşallah atel çıkınca burnuma kan hücum edip burnum daha da sismez çünkü buz uygulanmadığı için hücum olayını erken yaşadım belki inşallah: )

Kızlar , sizin de sabah uyandığınızda yüzünüz de ki ödem artıyor mu?
Her uyandığını da balon gibi bir yüz ile karşılaşıyorum.

Kızlar 25mayista ameliyat oldum.
Ama yüzümdeki şişlikler inmedi hiç .
Bugün uykudan uyandım hem çok ağrım var hemde burnum çok şiş .
Bunu hızlıca geçirmenin bir yolu yok mu ?
Gerçekten çok sıkıldım artık.
3 gün sonra önemli bir yere davetliyiz ben böyle gitmek istemiyorum avatar'a benziyorum :KK11:.:duduk:
Benim 2. Senem olcak aneliyat olalı bilirim o zamanları 1 ayda suratım kendine geldi dayak yemiş gibiysin buz uygula

Benim moralim cok bozuk umarim sialigim iner benim de 2. Ameliyatim ama cok umitsuzum 17 mayista oldum ameliyati hala sis ozellikle sol taraf ilk ameliyatta da bu sekildeydi ve suan sert hissetmiyorum hani ayaginizin uzerine uzun sure oturusunuz da iyice uyusur ya dokununca ayaginizi hissetmezsiniz aynen o his var burnumda arnica krem suruyorum surekli ama bana misin demiyor

Benim moralim cok bozuk umarim sialigim iner benim de 2. Ameliyatim ama cok umitsuzum 17 mayista oldum ameliyati hala sis ozellikle sol taraf ilk ameliyatta da bu sekildeydi ve suan sert hissetmiyorum hani ayaginizin uzerine uzun sure oturusunuz da iyice uyusur ya dokununca ayaginizi hissetmezsiniz aynen o his var burnumda arnica krem suruyorum surekli ama bana misin demiyor
Ameliyat sonrası öyle oluyor genelde uyuşukluk hissi onu önemseme iyileşince geçecektir .
Şişlikler benim de aynı üst dudağım özellik le hala konuşmakta zorluk çekiyorum.

Canım 2. Ameliyat hemde belki normal doktorunla görüş

Back
X