Çocuk Hastalıkları İnmemiş testis ameliyatı lütfen yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Sağolun evet tümöre çevirmesi, eriyip yok olması yada sperm üretmeyerek kısırlığa sebep olabilirmiş Allah korusun.çok geçmiş olsun size de umarım bizim içinde herşey güzel olur.

Sağolun evet tümöre çevirmesi, eriyip yok olması yada sperm üretmeyerek kısırlığa sebep olabilirmiş Allah korusun.çok geçmiş olsun size de umarım bizim içinde herşey güzel olur.
gönlünü ferah tut. çok küçük bi operasyon. amin inşallah

size de çok geçmiş olsun.ben de aynı şeyleri düşündüm nası bu kadar farklı konuşabilir.belki de bizimkisinin aşağı inme ihtimali vardı sizinkisinin hiç yok.aklıma bu geldi bi tek.hatta bu sorun eniştemde de varmış yani genetik bişi.o yüzden yiğenimde olmuş.enişteminki 7 yaşına gelince kendiliğinden düzelmiş mesela.

Valla benimde tek o seçenek geliyo aklıma hani babasında da olunca genetik diye bekleme kararı almıştır belki de. İnşallah hayrılısıyla sağlıklarına kavuşsun yavrularımız Allah acılarını göstermesin.

2 şubatta 14 aylık oğlum tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olacak. ben de çok korkuyorum.
sünneti de birlikte yaptıracağız.

Bu konuyu görünce birden yaşadıklarımız gözlerimin önüne geldi.Erkek kardeşim de aynı durumdaydı hemde iki yumurtası birden sağ ve sol yukardaydı ameliyat oldu ve aynı anda sünnetini de olmuştu.2 kez operasyon geçirdi doktor zamanla da yumurtaların aşağıya doğru ilerleyip ineceğini söylemişti.Tabi şu an erkek kardeşim 18 yaşında ve insan ister istemez üzülüyor artık yaşı da büyüdü babam çekip konuşmuş bu konu ile ilgili bir sıkıntısının olmadığını öğrendik .Ama içimiz rahat etmediği için her ihtimale karşı bir ürologdan şu an randevu aldık bakalım umarım bir sorunu yoktur ...İnşallah senin bebeğinde de bir sorun çıkmaz.Bence belirli periyotlarla doktora kontrole götürsen daha iyi olur.Bizim aileler eskiler bilmedikleri için sonrasında konusunu bile açmadılar.Şimdi çocuk büyüdü de ee bişey var mı acaba diyorlar olsa bile nasıl söylesin ki ergenlikte belkide söyleyemez utandığından..

ehilellerde yapılırsa risk sıfır, içiniz rahat olsun zaman geçirmeyin, zaman aleyhinize işliyor

Canım nasıl geçti ameliyat benim bebeğimede inmemiş testis dendi ameliyat sonrası düzeldi mi?

Şuan düzeldi mi sizin benim bebeğimde ameliyat olacak kaç saat sürdü

Canım umarım mesajımı görürsün doktor bizede sağ inmemiş solda yukarı kaçıyor ameliyatta bakıp ona göre yapıcam dedi naptınız nasıl oldu sünnette olucaz

Benim oğlumda yeni doğduğunda çocuk doktoru muayene ederken farketti inmemiş testis dedi daha 1 gunluktu.35+0 da doğdu onunla bi alakası yokmuş 6 ay bekleyin İnebilir dedi biz 6 aylıkken çapa çocuk cerrahiye goturduk doktor muayene etti inmiş dedi hatta arkamizda ikiz bebekler vardı onlarinkine inmemiş dedi bizimki inmiş ama su toplamış tekrar goturucez

Mehaba oğlunuz kaç aylıkken ameliyat oldu. Su topladığı için tekrar ameliyat riski var mı

Merhaba ameliyat sonrası ne yaptınız acaba nadıl geçti. Tedavisi zor mu. Benim bebeğim de olacak ve çok hiperaktif

Benim oğlum doğduğunda bir sorun yoktu hatta ben devlet hastanesinde çocuk cerrahına randevu alıp baştan aşağı baktırmıştım da çocuğa kendi çocuk doktorumuzda düzenli testis kontrolü yapıyordu. Oğlumu 18 aylıkken sünnet ettirdim sünnet eden doktor sol testisin utangaç testis olmasından şüphelendiğini söyleyerek 1 ay sonra kontrole gelin dedi gittik ultrason istedi kasığa kaçıp aşağıya iniyor söylediği gibi 4 prof. Gezdim ptesi gününden bugüne hepsi 2 yaşına kadar mutlaka ameliyatla sorunun ortadan kaldırılmasını söyledi. Bende sünnet ettirdiğim doktordan yarın randevu aldım ve ameliyata karar verdim. Kaç gündür çocuğuma bakıp bakıp ağlama krizine giriyorum sünnet olurken ameliyathane içerisine aldıklarında anneeee die çok bağırmıştı inşallah kolay bir şekilde bizde atlatır ve olumlu yorumlarımı yazarım buraya dualarınıza talibiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…